46 14°C
  • boovuu:

    Mirovinu veću od 9000 kuna prima 11.358 hrvatskih branitelja ------------------------------------------------ lažna informacija. hrvatski branitelj koji napuni 61 godinu života prima mirovinu u 2.500,00 kuna. hrvatski branitelj sa statusom HRVI prima invalidsku mirovinu u skladu sa činom. i ja sam hrvatski ... prikaži još!ki branitelj sa statusom HRVI i primama povlašteno (invalidsku) mirovinu. šta je sa mojim uplatama za radni staž od 25 godina? zašto mi to ne ispaćuju?

  • luka_37:

    Čudno kako je autor teksta zaboravio spomenuti bivše pripadnike JNA i borce NOR-a kojih još uvijek ima preko 14.000 i za čije mirovine nije uplaćena niti jedna kuna u Hrvatski mirovinski fond...Da se podsjetimo odluke Ustavnog suda na tu temu...RADI ... prikaži još!I SE DAKLE, O ZAKONU KOJIM JE REPUBLIKA HRVATSKA PREUZELA OBVEZU ISPLATE ODREĐENIH MIROVINA I DRUGIH NOVČANIH PRIMANJA, KOJA NISU OSTVARENA U REPUBLICI HRVATSKOJ I ZA ISPLATU KOJIH NIJE POSTOJALA OBVEZA ISPLATE OD STRANE REPUBLIKE HRVATSKE I NOSITELJA MIROVINSKOG OSIGURANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ...Broj: U-III-4367/2004, Zagreb, 15. ožujka 2007.

  • davnor:

    Zanima me na koji način se djele mirovine za učesnike NOB a ti ljudi danas bi trebali imat oko 100 g.zar imamo toliko stogodišnjaka.

Još iz rubrike Vijesti

Zdravko Marić
Sastanci o Agrokoru

Ministar Marić pred Povjerenstvom za sukob interesa

Zagreb: Županijski sud
Pretraga

Dojava o bombi na Županijskom sudu u Zagrebu

Kim Jong-un i Moon Jae-in
Povijesni susret

'Nova povijest sada počinje'. Kim spontanim potezom iznenadio i Moona

63