Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNI HDZ-OVAC

Miroslav Tuđman objasnio zašto je dao podršku i Kovaču i Plenkoviću

Miroslav Tuđman
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
20.02.2020.
u 18:10

'Opcija za promjene' Mire Kovača ranije se pohvalila kako su dobili podršku jednog dijela obitelji Franje Tuđmana.

Dr. Miroslav Tuđman dao je potpis podrške političkoj opciji koju predvodi Miro Kovač na unutarstranačkim izborima u HDZ-u.  Potvrdio nam je da je dao potpis 'Opciji za promjene' kako su to za njega tražili, no već je potpisao i za tim Andreja Plenkovića.

- Ja sam već rekao da HDZ kao stranka treba imati svoje lijevo i desno krilo i na tom tragu su i potpisi koje sam dao - objasnio nam je Tuđman. 

Podsjećamo, on nije prvi član obitelji prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana koji je dao podršku Opciji za promjene, to je ranije učinio i Stjepan Tuđman. 

Video: Raspisani unutarstranački izbori u HDZ-u

 

Komentara 11

Avatar Mi sami
Mi sami
18:33 20.02.2020.

Isti ćaća, po svemu.

Avatar southman
southman
19:57 20.02.2020.

Naravno da je dna velika stranka kao HDZ mora imati svoje i lijevo i desno krilo ali kada su izbori ne možeš glasati za obje strane !

ZO
zoran234
20:34 20.02.2020.

Poznat mi je ovaj lik ali ne znam odakle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije