Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Smanjit ćemo broj ministarstava'

Miroslav Škoro o ministarstvu sreće: Boje nas se pa izmišljaju

Miroslav Škoro i Ivan Penava u Vukovaru najavili kako zajedno izlaze na parlamentarne izbore
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
06.06.2020.
u 12:49

Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće, kaže Škoro

Iako je članica Domovinskog pokreta Anita Freimann za Večernji list otkrila kako razmišljaju o osnivanju ministarstva sreće, čelnik stranke Miroslav Škoro o tome se oglasio na Facebooku.

– Jedna od glavnih značajki tog tijela, bilo da se ono zvalo ministarstvo sreće ili zadovoljstva, bilo da to na kraju bude agencija, jest da onemogućuje odluke koje smanjuju kvalitetu života – rekla je Anita Freimann i istaknula kako ministarstvo sreće već postoji u Butanu.

No, Škoro tvrdi kako Domovinski pokret ne planira povećati broj ministarstava.

– Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti - tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda? – objavio je Škoro.

Ključne riječi

Komentara 11

GL
Glavica
13:21 06.06.2020.

Za Domovinski Pokret Miroslava Skore

DR
DrugZoka
13:33 06.06.2020.

dobar ovaj Škoro, boje ga se kad ovako izmišljaju

Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
13:38 06.06.2020.

Tko bi rekao da će moćna partija strahovati od "jednog običnog tamburaša"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije