Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Miro Laco u pismu sam zatražio brisanje iz SDP-a

Miro Laco
12.01.2010.
u 21:42

Suradnici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića samo dva dana nakon poraza od Ive Josipovića na predsjedničkim izborima počeli su odlaziti iz SDP-a.

U utorak kasno poslijepodne pismo sa zahtjevom za brisanje iz članstva u zagrebački je SDP poslao Miro Laco, koji je  bio jedan od glavnih operativaca Bandićeve kampanje.

>>Milanovićev plan: Svi bandićevci za vikend lete iz SDP-a

Pismo u kojem stoji da "zahtjev šalje jer ne želi da se njegovim imenom lamentira u politikantske svrhe" očito je poslao potaknut najavama da će vrh SDP-a već u petak i subotu raspravljati o isključenju bandićevaca iz stranke.

Iz bliskih mu izvora doznajemo da nije želio dozvoliti da ga izbacuju iz stranke i da smatra da je njegov zahtjev za brisanjem iz članstva stvar principa jer je u Bandićevoj kampanji radio protiv SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 29

TJ
tjelohranitelj
23:05 12.01.2010.

laco,jesi li ti poštenjačina,uvuko si se u oilitiku samo zato da se sačuvaš od re......,

OB
-obrisani-
21:57 12.01.2010.

Koliko li je samo Miro Laco dao podataka bandiću o nama braniteljima da ga treba maltene zajedno s Bandićem u Remetinec. Sjetimo se da Grad Zagreb izdvaja za 14 dana rehabilitacije branitelja u toplicama ( samo RVI) svotu koja je veća za jednu trećinu nego da si sami platite 21 dan toplica. Zgadio mi se i od onda ne idem u toplice već četiri godine.

TJ
tjelohranitelj
23:01 12.01.2010.

laco,koliko škole imaš,vjerujem da ni osnovnu nisi završio,ima vas puno takvih pokraj bandića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije