Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agram

Miro Laco ne ide natrag u pritvor

Miro Laco
Dalibor Urukalović/PIXSELL
26.11.2014.
u 17:39

Jedan je od uvjeta za puštanje da ne počini kazneno djelo, a ne da najavljuje moguće počinjenje, kaže odvjetnik Martinović

Miro Laco, jedan od osumnjičenih u aferi Agram, ipak neće natrag u pritvor zbog intervjua Večernjem listu, odlučilo je izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda.

U intervjuu je, među ostalim, naveo i da je dao na korištenje službeno vozilo Grada Zagreba voditeljici Mili Horvat te da bi to ponovno učinio.

– Uvjeti u rješenju su jasni, da Miro Laco ne utječe na svjedoke i da ne počini kazneno djelo. Dakle, ne da se najavljuje da bi on mogao počiniti kazneno djelo, nego da ga počini – objasnio je njegov odvjetnik Jure Martinović.

>>Šef Bandićeva ureda: Ostojić je kao Pašalić, naređuje policiji koga hapsiti

>>Miro Laco: Dirali su mi u obitelj i prijete mi, ali neću zašutjeti!

>>Pripuz, Laco i Markus napustili Remetinec, o Bandiću odlučuju u ponedjeljak

Komentara 4

Avatar antuntun55
antuntun55
18:53 26.11.2014.

nova šamarčina Milanoviću i njegovim "sposobnim" trabantima

DA
damirtankovic
23:34 26.11.2014.

Ne kužim se u pravo, samo tak razmišljam kak sam napisal u prethodnom postu.

DA
damirtankovic
23:31 26.11.2014.

Pa da napravi (opetovano-ponovljeno ili bilo kakvo) kazneno djelo, kaj ne bi ionak završil u pritvoru? Rješenje ja malo jače, hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije