Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI

HDZ odlučio: Miro Kovač na zadnjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici

Zagreb: Članovi HDZ-a dolaze na sjednicu Središnjeg odbora
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.06.2020.
u 20:07

Iako se ranije govorilo da bi ovaj nekadašnji Plenkovićev izazivač mogao završiti na listi u drugoj ili devetoj izbornoj jedinici, na kraju je odlučeno da će se kandidirati na posljednjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici.

U HDZ-u još traje slaganje izbornih lista za predstojeće parlamentarne izbore, a kako doznajemo pronašlo se mjesto i za Miru Kovača.

Iako se ranije govorilo da bi ovaj nekadašnji Plenkovićev izazivač mogao završiti na listi u drugoj ili devetoj izbornoj jedinici, u kojoj se kandidirao na prošlim izborima, na kraju je odlučeno da će se kandidirati na posljednjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici, na listi koju nosi Davor Božinović.

>> VIDEO Anušić: HDZ ne treba ljude koji su isključivo stranačka vojska, trebamo pokazati širi spektar

Ključne riječi

Komentara 16

AB
Absteiger
21:54 15.06.2020.

Sve čestitke!

AN
antiekstremist
20:26 15.06.2020.

U HDZ-u ima mjesta za svakoga neovisno o unutarstranačkim izborima ukoliko sportski podnese rezultate. Zato plus za stavljanje Kovača na listu !

RI
rimac444
22:34 15.06.2020.

Sam se otpisao, napravio štetu stranci i nije mu trebalo dati još jednu šansu, jer ima znatno više boljih, sposobnijih ljudi u stranci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije