Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadvoljstvo u Mostu

Miro Bulj o (starim) obećanjima Plenkovića u Splitu: 'Ponavlja se Sanader'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
09.05.2018.
u 13:19

- Tako je primjerice darovao istu vojarnu koju je već Sanader darovao 2009. kada je splitski gradonačelnik bio Kuret. 2005. potpisan je sporazum o zajedničkoj suradnji o izgradnji spojne cesti od čvora Ravča do Drvenika, s planom da se dovrši do 2008., no ništa nije napravljeno, kaže Bulj

Stanovnicima Splitsko-dalmatinske županije je dosta obećanja i obećanki, poručio je Mostov Miro Bulj s konferencije za medije u Saboru pozvavši premijera Andreja Plenkovića da riješi problem Dalmacijavina, Dalmatinke i Brodosplita. Podsjetio je da je premijer prošli tjedan na sjednici Vlade u Splitu zapravo samo ponovio projekte koje je Gradu obećavao još bivši premijer Ivo Sanader.

- Tako je primjerice darovao istu vojarnu koju je već Sanader darovao 2009. kada je splitski gradonačelnik bio Kuret. 2005. potpisan je sporazum o zajedničkoj suradnji o izgradnji spojne cesti od čvora Ravča do Drvenika, s planom da se dovrši do 2008., no ništa nije napravljeno. 2009. su započeli radovi na podvožnjaku buduće spojne ceste Ravča-Drvenik. Tada je tamo bio Branko Bačić na svečanom otvaranju Ravča-Drvenik – podsjeća Bulj te dodaje kako je ta sjednica Vlade bila samo PR jer je HDZ-u pao rejting zbog Istanbulske konvencije, a premijerova obećanja samo prepisivanje i obmanjivanje.

- Ova je sjednica bila obmana i obećanka! Oni nemaju što obećavati već izgraditi Čiovski most koji godinama obećavaju, spojnu cesta za Sinj. I tunel kroz Kozjak i željeznica od trajektne do zračne luke će isto proći jer nema projektnih dokumenata i provedbene vremenske intervale – kaže Bulj te najavljuje tematsku sjednicu Odbora za promet.

Komentara 6

GR
grebza
16:20 09.05.2018.

Plenković ne radi ništa drugo osim besramnog ulizivanja i kupovanja glasova Splićana. A Bulja teško da se može komentirati i jednom riječju.

KA
Kaura
14:49 09.05.2018.

Ovaj naš Miro je stvarno invalid samo neznam u što glavu ili prste.

MI
Mimizo
14:32 09.05.2018.

ovi iz mosta su više dosadni ne mogu nikako prihvatiti kako ih je plenki nogirao iz vlade a sami su krivi jer su istovremeno htjeli biti i vlast i oporba jedan samo primjer i oni su bili za lex agrokor i njihov je izbor bio ramljak a sad kad su u oporbi su najveći kritičari jako ne vjerodostojno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije