Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj:

'Nije točno da će Milijan Brkić biti predsjednik Vijeća za suradnju'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.01.2016.
u 17:03

Vijeće za suradnju nema predsjednika te će se odluke i zaključci donositi konsenzusom članova vijeća, kaže Bulj

Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i MOST-a neće imati predsjednika - rekao je u ime Mosta danas u Sinju Miro Bulj, odgovarajući na pitanje novinara je li točno da će predsjednik biti Milijan Brkić.

– Informacija o već poznatom predsjedniku nije točna. Vijeće za suradnju nema predsjednika te će se odluke i zaključci donositi konsenzusom članova vijeća – poručio je Bulj koji je iznio i primarne ciljeve Vijeća.

– Prvi cilj je filtracija kvalitetnih i kompetentnih kadrova za političke dužnosnike. Suradnja će dati obol stabilnosti Vlade, a dodatna provjera će smanjiti mogućnost bilo kakvog slabog odabira. Vijeće će iznjedriti 2-3 kandidata, a završni odabir bit će na Vladi s premijerom Oreškovićem na čelu – rekao je Bulj. 

Drugi cilj im je stvaranje zajedničkih stručnih timova koji će praviti reformske pakete iz već usuglašenih smjernica.

– I prvom i drugom mjerom ubrzat će se rad Vlade i omogućit će se da se sprovede ono zbog čega smo se pod platformom MOST-a i odlučili uključiti se u politiku – poručio je Bulj. 

>> Locirati, uhititi, isporučiti i procesuirati brojne salonske ljevičare i salonske desničare

Komentara 44

BE
berogrga
17:23 30.01.2016.

Pa partijski mediji su rekli da je Brkić glavni, moramo vjerovati sdp-ovim medijima.

MO
mobitel20
17:22 30.01.2016.

Koja novinarska podmetanja ! Ivanka Toma iz Jutarnjeg izmisli navod o "sefu Vijeca" , urednik ga stavi u naslov, zatim ostale redakcije pitaju...Bulj normalno kaze ono sto je opcepoznato, dvije strane sjednu i raspravljaju, nema predsjesnika i nikada nitko nije rwkao da ga ima osim Ivanke Tome, poznate mutivode i neeticne navijacice

BH
bijela_hrvatska
17:28 30.01.2016.

Ne, draga gđo novinarko i uredniče.. Milanović će biti predsjednik...a Domoljubna i Most će se posvađat (mo'š mislit).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije