Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj

'Most nema ništa protiv Brkića, ipak je braniteljima najbitnija 'diploma' Domovinskog rata'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.02.2016.
u 14:53

- Most nema ništa protiv Brkića, kao istinskog hrvatskog branitelja, sve ostalo ćemo raspraviti i vidjeti o čemu se radi, a zadnju će riječ imati premijer Orešković - kazao je Bulj

Zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je danas da Most podržava kandidaturu Milijana Brkić za ministra branitelja, no i da će zadnju riječ ipak imati premijer Tihomir Orešković.

- Most nema ništa protiv Brkića, kao istinskog hrvatskog branitelja, sve ostalo ćemo raspraviti i vidjeti o čemu se radi, a zadnju će riječ imati premijer Orešković - kazao je Bulj te dodao da je ipak najvažnije da ministar branitelja bude čovjek koji poznaje braniteljsku populaciju. A Brkić je, dodaje, bio u Domovinskom ratu i prepoznatljiv je kao branitelj.

- Pošto se radi o najosjetljivijem ministarstvu, ipak onima koji su bili u Domovinskom ratu najbitniji je taj legitimitet "diploma" Domovinskog rata, a u Domoljubnoj koaliciji tih ljudi sigurno ima – tvrdi Bulj koji nije želio odgovoriti na pitanje kakva se poruka šalje javnosti imenovanjem ministra koji je plagirao diplomski rad.

>> Milijan Brkić protivi se ponovnom pokretanju postupka oduzimanja diplome

>> Pročitajte što je Goran Radman odgovorio Milijanu Brkiću

Komentara 47

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:10 24.02.2016.

Gospodin Brkić je prošao sva ratišta, bio je dobar "crvenima" kad ih je trebalo braniti od srbočetničke agresije

RH
rherce
15:25 24.02.2016.

Bravo Miro-diploma domovinskog rata je bitna,a dezerter Milanovič nezna sta je to kad je kukavica i on i njegovi cetnici koji su danas opet digli prljave glave kao 90- tih

77
777CRO
15:06 24.02.2016.

Milovanovicu , ostojicu jovanovicu stazicu pusic i ostalim i SDP cetnicko komunističke partije aboliranih ne smeta samo gospodin Brkic njima smetaju branitelji hrvatski grb , zastava , himna i sve sto je Hrvatu sveto ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije