Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA

Bulj se okomio na Vučića:' Više nisi Šešeljev potrčko nego...'

Miro Bulj
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
30.10.2017.
u 12:40

Bulj mu je preko Facebooka poručio da on nije Mario nego Miro Bulj, 'jedan od hrvatskih branitelja'

Mostov zastupnik Miro Bulj na svojem je profilu objavio video na kojem predsjednik Srbije Aleksandar Vučić krivo izgovara njegovo ime na jednoj konferenciji za medije gdje je govorio o optužbama da je četnik.

Rekao je kako nitko iz njegove obitelji nije bio četnik te da nisu bili ni partizani već da su bili 'obični preklani Srbi, kao i mnogi drugi'.

- Čuo sam to od onog, Marija Bulja, čuo sam to i od onog trećeg stručnjaka, ali nisam čuo za ovakve tvrdnje - govorio u isječku Vučić.

Bulj mu je preko Facebooka poručio da on nije Mario nego Miro Bulj, 'jedan od hrvatskih branitelja koji su porazili ideju Velike Srbije i velikosrpsku agresorsku politiku'.

- A ti si bio četnik i Šešeljev potrčko koji je u okupiranoj Glini 1995. izjavio: "Nikada Srpska Krajina, nikada Glina neće biti hrvatska! Nikada Banija neće nazad u Hrvatsku! Ukoliko srpski radikali pobjede i poraze predsjednika Srbije, vi znate da ćete živjeti u Velikoj Srbiji, jedinstvenoj srpskoj državi i tu odstupanja biti neće!”

Vučiću, više nisi Šešeljev potrčko nego predsjednik Srbije koji je bio i ostao četnik! - napisao je Bulj na Facebooku.

Komentara 33

NM
nemirno more
12:44 30.10.2017.

u potpunosti se slazem sa navedenim...bravo Mario...hocu reci Miro...

KR
Krotila
13:04 30.10.2017.

tako je Miro Bulj samo oštro

DU
Deleted user
13:25 30.10.2017.

Svaka čast Miro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije