Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam se uplašio'

Bulj se okomio na Vučića ispred Sabora. Srbijanski predsjednik mu odgovorio!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
12.02.2018.
u 17:05

"Nemojte misliti da sam se uplašio vas ili vašeg dobacivanja. Možete vikati što god hoćete, koliko god hoćete", uzvratio je Vučić

Saborski zastupnik Miro Bulj (Most), koji se u trenutku dok je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izlazio iz zgrade Vlade našao na Markovu trgu, upitao je Vučića kada će poći u hrvatsku Glinu ispričati se Srbima koje je huškao.

"Nemojte misliti da sam se uplašio vas ili vašeg dobacivanja. Možete vikati što god hoćete, koliko god hoćete", uzvratio mu je Vučić dok je prelazio preko Trga prema Hrvatskom saboru.

"Pitao sam ga kada će u hrvatsku Glinu ispričati se svojim sunarodnjacima, hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, koje je huškao s četnikom Šešeljem da se bore za granice velike Srbije", rekao je poslije za Hinu u vezi s tim događajem Miro Bulj. Dodao je kako mu je, kada se odmaknuo, Vučić "sav crven nešto odgovorio".     

1/23

Komentara 202

BA
banshee
20:39 12.02.2018.

Kako su samo skinuli pažnju i općenito cijelu situaciju oko Ramljaka sa ovom nakaradnom i općenito za većinu ljudi nebitnom temom u kojoj je na kraju jedino onaj Vučić profitirao gledajući kako se naš politički vrh prepucava, sramoti, svađa međusobno i ne može oko ničega dogovoriti. Sami sebe smo osramotili i pokazali da nam je vanjska politika dno dna za razliku od njihove umjesto da je obratno.

RV
rvati
18:34 12.02.2018.

Ovo je jedan od najpreciznijih analiza današnjeg susreta. Tutori iz Bruxellessa i Washingotna su njima dvoma rekli da se sastanu.

Avatar zong
zong
17:19 12.02.2018.

Jaoooo Bulj jel može još jeftinije od toga? Prezime ti govori kako i čime vodiš politiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije