Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Olujić razgovarao s generalom

Mirko Norac zasad neće tražiti pomilovanje od predsjednika

mirko norac
Arhiva VL
12.11.2009.
u 18:53

Molba za pomilovanje zapravo ne bi imala smisla prije nego što i presuda za Medački džep bude pravomoćna.

Mirko Norac za sada neće tražiti pomilovanje od predsjednika Mesića, otkriva njegov odvjetnik Željko Olujić koji se danas sastao sa svojim branjenikom.

– General Norac odbio je tu mogućnost i razgovarali smo uglavnom o žalbenom postupku na Vrhovnom sudu, koji počinje idućeg tjedna – kaže Olujić. Cijeli tjedan na Vrhovnom sudu odvijat će se javna sjednica u slučaju Medački džep, u kojem je odlukom suca Marina Mrčele Rahim Ademi oslobođen, a Mirko Norac osuđen na sedam godina zatvora.

Državno odvjetništvo žalilo se samo na oslobađanje Ademija te Norac na svoju presudu. Molba za pomilovanje koja bi bila upućena prije nego što presuda za Medački džep postane pravomoćna ne bi imala mnogo smisla, no moguće je da proces bude završen prije kraja Mesićeva mandata.

Ključne riječi

Komentara 49

OB
-obrisani-
21:42 12.11.2009.

..hrvatskahrvatima....17 godina..... ..razumje se u cast....a bio caci jos u kurcu...vodeni...

HR
HrvatskaHrvatima
22:13 12.11.2009.

kamobre sunce ti kalajsano,imam 17 g,a nakon svakog drugog mog posta tvoj komentar je ha ha ha balijo jer ostaneš bez argumenata a ako ih i imaš nikad ih ne iznosiš stoga tišina tamo!!

VU
Vukovar91
20:53 12.11.2009.

Zivot me je uvijek ucio budi vrlo oprezan... Moguce je da jedna izvjesna osoba bude u buducnosti trazila oprost od nasih generala ? Mislite da je to nemoguce? Vrijeme je uciteljica zivota..polako ali sigurno ! Glas Tudjmanu je glas za Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije