Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COP Ljutit što ga se dovodi u vezu s optuženim za ubojstvo Pukanića

Mirko Filipović: Nemam pojma tko je Matanić

30.10.2008.
u 22:46

Priupitali smo najjačeg Hrvata Mirka Filipovića je li doista Robert Matanić s njim sparirao?

– Dobro da nisu ustvrdili da sam i Joci Amsterdamu držao fokusere. Nemam pojma o kome je riječ. Sasvim sam siguran da ga u posljednjih sedam godina nisam imao s rukavicama nasuprot sebi jer toliko treniram u privatnim dvoranama. A i za razdoblje prije toga mogu reći da imena katkad zaboravljam, ali lica ne – tvrdi Mirko.

Nama se čini da je u svijetu brutalnih momaka bliskih krim-miljeu jaka interna referencija “biti suvježbačem Cro Copa” ma koliko to neistinito bilo. Premda mu nije svejedno, Mirko se zna i našaliti na svoj račun. Kaže da će otići u Konzum najesti se sirovog krumpira da dobije temperaturu kako ga policija ne bi mogla privesti, a ako ipak završi na obavijesnom razgovoru, onda će zamoliti novinara koji je to pisao da mu dođe sparirati pa da i on stekne titulu “sparing-partnera Cro Copa”.

– Zar je sparirati Mirku Filipoviću doista neka društveno vrijedna titula?! Ponekad požalim što se ne bavim tenisom jer onda me zacijelo ne bi spominjali kao u onom slučaju lani “Cro-Copov sparing partner istukao djevojku i završio u zatvoru” – žali se Mirko, kojemu se spominjanje njegova imena u tekstu o dvostrukom atentatu čini potpuno suvišnim.

(db)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije