Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Duspara:

Silom i politikom svršenog čina Ministarstvo želi legalizirati ilegalno

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
13.02.2018.
u 16:36

- Projekt Lidl nastavljaju provoditi nasilnom politikom svršenog čina, okupacijom dijela Slavonskog Broda za potrebe investitora, a na štetu Brođana, grada i države – istaknuo je Duspara.

Ministarstvo nastavlja s konstrukcijama potpunih neistina kako bi zbunilo javnost i moguće nedovoljno budan pravni sustav države – istaknuo je brodski gradonačelnik Mirko Duspara u svom reagiranju na dopis Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u kojem navode kako su svi propusti u vezi "slučaja Lidl" učinjeni od strane Grada Slavonskog Broda.

Prema Dusparinim riječima, suštinu spora predstavlja činjenica da Grad postupa stavom kako su u pitanju dva objekta i dva investitora, privatna izgradnja trgovine te državna rekonstrukcija i proširenje ceste, dok Ministarstvo pokušava tvrditi kako je u pitanju jedan objekt i jedan investitor. O nasilničkom postupanju Ministarstva, dodaje, najbolje govori to što su, protivno Zakonu o cestama i unatoč invalidnoj dokumentaciji, jednom investitoru izdali uporabnu dozvolu za oba objekta. Na taj su način, tvrdi, dopustili Lidlu okupaciju dijela brodskih prometnica suprotno prostornom planu Grada i pozitivnim zakonskim propisima.

- Projekt Lidl nastavljaju provoditi nasilnom politikom svršenog čina, okupacijom dijela Slavonskog Broda za potrebe investitora, a na štetu Brođana, grada i države – istaknuo je Duspara.

Komentara 4

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
18:50 13.02.2018.

Kakav gradonacelnik takav i grad.Nije mu smetalo otvarati nezavrsenu bolnicu u predizborne svhe Josipovicu.

OB
ObrenM
18:07 13.02.2018.

Je na stetu Brodjana,ali na korist vladajucih,koji su dobili dobar podmaz od Lidla.

ST
Starotopoljanin
18:04 13.02.2018.

nije duspara nista u dep strpao,pa optuzuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije