Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVINSKA RASPRAVA Supruga ubijenog Ive Pukanića:

Mirjana Pukanić: ‘Ivo je naručio zrakoplov i bentley’

25.02.2009.
u 17:16

U javnobilježničkom uredu Ranke Spevec počeo je ostavinski postupak u kojem će se ustanoviti imovina Ive Pukanića koja će se, ako nije ostavio oporuku, dijeliti između Mirjane Pukanić i njihove kćeri.

M. Pukanić, koja od studenoga živi u zagrebačkom stanu, na ročište je došla u pratnji policije, koja je štiti 24 sata, te odvjetnice Višnje Drenški Lasan. Pukanićeva kći, koja će u travnju napuniti 18 godina, nije se pojavila na ročištu.

Odvjetnica je kazala da ne zna za postojanje Pukanićeve oporuke.
– Oporuka nije deponirana u Hrvatskom registru oporuka, no možda je ima netko tko mu je bio osoba od povjerenja. Zasad su u ostavinsku masu ušli kuća u Velikoj Gorici i stan u Importanne galeriji te pola stana u Ilici. Teško je utvrditi imovinu koja glasi na Pukanićevo ime jer je policija nakon njegove smrti zaplijenila dokumentaciju koja svjedoči i o njegovu vlasništvu, kaže odvjetnica.

M. Pukanić dodala je kako zna da je u Pukanićevu vlasništvu bila i zgrada Nacionala, udjeli u NCL grupi, kuća na Ribnjaku, a čula je i da je Pukanić prošle jeseni naručio zrakoplov iz Švicarske i automobil bentley. Inače, odvjetnici M. Pukanić podnijeli su prijavu zbog krivotvorenja potpisa Marije Jusup i kćeri Pukanićevih na darovnim ugovorima kojima je majka M. Pukanić svu imovinu ostavila unuci.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije