Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrsić poručuje:

'Neću povući Zakon ni po cijenu izbacivanja iz SDP-a'

Mirando Mrsić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.03.2018.
u 11:48

Mrsić je rekao da u ovom trenutku SDP nije alternativa HDZ-u

SDP-ov zastupnik i bivši ministar Mirando Mrsić poručio je kako neće odustati od svog prijedloga Zakona o doprinosima čak ni po cijenu izbacivanja iz stranke, o čemu se ovih dana spekuliralo.

– Sankcija se ne bojim. Ako će moje isključenje pridonijeti općem dobru i da stvar bude bolja, onda sam spreman podnijeti sve sankcije, pa i sankciju isključenja – rekao je Mrsić na televiziji N1.

– Zakoni su u saborskoj proceduri, ti zakoni su provođenje SDP-ova programa, jasno pokazuju smjer u kojem SDP treba ići, da moramo biti odlučni i štititi radnike. To sasvim sigurno ne bi trebalo uopće doći u pitanje kad govorimo o socijaldemokratskim principima. Pokazuju da smo različiti od HDZ-a – rekao je Mrsić, dodavši da nije bio na sjednici Predsjedništva stranke, na kojemu je upućen zaključak da se odustane od njegova prijedloga.

Mrsić je također rekao da u ovom trenutku SDP nije alternativa HDZ-u te da eventualna velika koalicija s HDZ-om nije pravi put za SDP, "jer će u toj koaliciji SDP nestati".

Račan je SDP doveo na vlast, no njegov rezultat nije bio ni blizu Milanovićevu:

Mirando Mrsić
1/10
Ključne riječi

Komentara 11

ST
stric15
12:14 19.03.2018.

...miralem se sprema za anonimnost i trošenje upljačkanog .... hapsi to...

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
12:10 19.03.2018.

Miralem ne odstupa ni metra, tako mu svih bradavica Darkvuda. Bravo, Miraleme, Bero je Staljin, a ti si Trocki.

PU
Pukovnik
12:00 19.03.2018.

Miralem beže, salam alajkum (ili na hrvatskom jeziku - briši!)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije