Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Mira nemaju jedino glasači Mislava Kolakušića. Izgleda da je Micek propao u zemlju

Mislav Kolakušić na izborima
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
28.12.2019.
u 09:21

Svima je dobro, ali je Plenkiju najbolje. Ova mu je kampanja posebno teško pala. Ispada da njegova kandidatkinja ovoga puta najviše dobija kada šuti.

SUBOTA, 21.12.

Konačno je osvanuo najljepši dan svake kampanje, izborna šutnja. Građani mogu odahnuti. Nema obećanja, nema pjevanja, nema svađanja. S druge strane mogu odahnuti i sami kandidati od pumpanja vlastitog ega, lažnih osmijeha i tapšanja po ramenu. Svima je dobro, ali je Plenkiju najbolje. Ova mu je kampanja posebno teško pala. Ispada da njegova kandidatkinja ovoga puta najviše dobija kada šuti. 

NEDJELJA, 22.12.

Nevjerojatne stvari se događaju na ovim izborima. Priznajte, da vam je netko nakon sučeljavanja rekao da će Nedjeljko Babić osvojiti najmanje glasova, biste li mu povjerovali? Ili da Đapićeva kravata neće prevagnuti u njegovu korist? Na kraju, u drugi krug odoše favoriti, Narodna princeza Koli kao drugotna, a Napuhani Zoka s lažnog prvog mjesta, jer je pjevačici s Grobnika, dosta glasova odnio kolega Miro.

PONEDJELJAK, 23.12.

Noćna mora HDZ-a, Miroslav Škoro, odlučio je do kraja zbuniti birače. Nastupio je sa sloganom “sad il' nikada”, koji je sam po sebi izazvao lingvističke prijepore, a sada nakon poraza obećeva nastavak borbe na parlamentarnim izborima. Poručuje da će “vratiti Hrvatsku narodu”. I ovaj slogan treba analizirati, jer je čovjek možda nešto krivo shvatio. Mislim, narod mu je upravo poručio da ne želi tu njegovu Hrvatsku.

UTORAK, 24.12.

Kolinda i Zoka trče po domovini, pokušavaju oteti Škorine glasače, ali Hrvatska ih ne čuje. Badnjak je i narod je povukao ručnu. Mira nemaju jedino glasači Mislava Kolakušića. Izgleda da je Micek propao u zemlju! Samoprozvani spasitelj, koji je želio Hrvatsku centrirati poput Ante Pavlovića, izgleda da je odustao od izlaska na parlamentarne izbore. Ode Micek u Bruxelles, a vi dalje kako znate i umijete...

SRIJEDA, 25.12.

Božić nam ove godine pada usred predsjedničke kampanje, pa su novinari posebno pozorno pratili biskupske poruke s oltara. Biskupi su većinom ignorirali kampanju, jedino je nadbiskup Bozanić pričom o Božiću koji se pod totalitarnom, jugokomunističkom čizmom, navodno nije slobodno slavio, malo naslonio na potresna svjedočanstva jedne kandidatkinje o nesretnom djetinjstvu bez jogurta.

ČETVRTAK, 26.12.

Rugali su mu se kada je od Milana tražio mali tenk i kada mu policija nedavno nije dala gasiti požar. Danas, kada je naoružan samo smješkom, vlastitom maskom i kacigom uletio u oganj u susjedstvu i spasio život susjedu, Pavlu Kaliniću se nitko ne ruga! Još prekriven čađom, predložio je Milanu da nam naredi da svi spavamo s kacigom i maskom. Milan ga je blago pomazio i rekao mu da se malo odmori. 

PETAK, 27.12.

Zvone telefoni u hitnim zagrebačkim službama. Na nogama su vatrogasci, Hitna pomoć, GSS, a pozivima je zatrpan i Zoološki vrt. Naime, građane je jutros probudio stravičan urlik, tamo negdje oko Iblerovog trga. Izgleda da je urlik proizveo Napuhani Zoka kada su mu javili da je Kolindi prišao Milijan Brkić. Svjedoci kažu da su Zoka u trenu ispuhao i prozborio nešto o tome kako je sve gotovo...

Mrsić: Aktiviranje Brkića potvrđuje da Plenković ne kontrolira HDZ

Komentara 24

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:11 28.12.2019.

Ono, kad ti kandidat za predsjedničke izbore čovjek koji se do podne svađa sam sa sobom a popodne s cijelim svijetom, čovjek od kog se distancirala cijela stranka koja mu sad daje bezrezervnu podršku 🤣🤣🤣

Avatar southman
southman
10:43 28.12.2019.

Kolakušic odradio posao za Milojka i odletio u Btuxelless

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:39 28.12.2019.

Kolakusic je pokazao koliko ima ovaca bez mozga u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije