Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirala

Mira Marković: Moj sin Marko nije bolestan

Mira Marković
Večernji list
13.07.2012.
u 23:19

Ispostavlja se kako je riječ o još jednoj od mnogobrojnih lažnih informacija o obitelji Milošević koja u predgrađu Moskve vodi povučen i zaštićen život i čiji članovi, u principu, izbjegavaju pojavljivanje u medijima.

Marko Milanović nije bolestan i laž je da se liječi u klinici u Moskvi, izjavila je u petak njegova majka Mira Marković, piše B92.

- Moj sin Marko dobro je i zdravo. Priča o njegovoj teškoj bolesti je izmišljotina i on se ne liječi u Klinici 119 u Moskvi - izjavila je bivša supruga Slobodana Mloševića te tako demantirala riječi Markove supruge Milice Gajić koja je jučer izjavila da su Marku otkazali bubrezi.

Novinari ruskih ''Novosti'' posjetili su kliniku u kojoj se navodno liječi Marko, no na popisu pacijenata nisu uočili njegovo ime. Kasnije je i šef klinike potvrdio kako mladi Milošević nije zbrinut na njihovim odjelima.

Ispostavlja se kako je riječ o još jednoj od mnogobrojnih lažnih informacija o obitelji Milošević koja u predgrađu Moskve vodi povučen i zaštićen život i čiji članovi, u principu, izbjegavaju pojavljivanje u medijima.

Komentara 6

PA
Perfidious Albion
23:40 13.07.2012.

Novine skocu na bilo koju vijest ili izjavu pa objavu. Novinari nemaju financijska sredstva za vijesti provjeravati. To koristi Britanija za voditi propagandni rat protiv drugih drzava. BBC prenosi samo sto recu pobunjenici [ citaj teroristi ] u Siriji a da uopce ne provjeravaju a druge novine prenosu BBC Tako je BBC za vrijeme domovinskog rata samo prenoio sto je rekao Beograd, JNA ili Milosevic.

TU
turopolje
06:24 14.07.2012.

Kakva je to obitelj ???Jedan se preziva Milosevic, drugi Markovic, treci Milinovic, cetvrti Gajic....

OB
-obrisani-
07:53 14.07.2012.

Sta ti je hrvatska za ovakve pamflete niko ne odgovara, a od Srbije trazi da procesuira svoje novinare zbog navodnog huskanja na rat a oni i dalje podmecu lazi o Milosevicima sa istim zarom i nadahnucem kao da smo u 80im jad i beda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije