Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNAPRJEĐENJE PROCESA I POSTUPAKA
Povratak na članak

Ministrica Žalac sastala se s predstavnicima Investicijske banke u Luxembourgu

Jedan od ključnih ciljeva teritorijalnog razvoja jest stvaranje pametnih gradova, ali i otoka.

Komentari 6

AN
antonelić
15:25 03.04.2019.

naša ministrica godzilla žalac dobiva na težini ... mijenja alokaciju prema investiciji u mobilnost ( nabava novih vozila mercedes i peugeot ) ...

VL
GR
grodar
14:41 03.04.2019.

jel vozila auto do tamo

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:29 03.04.2019.

O dobri naš Hrvatski Bogo najveća Ti hvala i slava što si svojem najvjernijem stadu poslao andjelicu Gabrielu, koja čini sve kako bi neovisni državni tor, ne samo opstao, već se pretvorio u Raj zemaljski. Hrvatski neprijatelji su digli dreku i kmeku, što je ova naša spasiteljka dobila od svoje majčice Mečku na upotrebu, po realizaciji kupnje dvadeset Mečka autobusa za grad Split, umjesto da je slave što će se Splićani voziti luksuznim javnim prijevozom. Što bi andjelica i njen dični suprug još uvijek trebala voziti se u šklopocijama, a gradjani u luksuznim Mečkama? Strava i užas rekao bi naš kolega komentator "Puky". Nema veze rekli bi Arapi: "Psi laju, a karavan prolazi!", na čelu sa našim Mesijom Andrejom BBh.

VL
DU
Deleted user
09:04 04.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, i tako su našoj ministarskoj teti Žalac Gabici zaboravljenje njezine nedavne prometne nedaće i automobilske pustolovine, kao da ih nikada nije bilo. O, kako li je divno, krasno i lijepo živjeti u zemlji gdje vlada takav nepapatvoren humanizam!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.