Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korana Serdarević
Povratak na članak

'Ministrica Divjak izgubila je povjerenje učitelja, roditelja i učenika'

Upitana jesmo li degradirali hrvatski jezik u školama, profesorica Korana Serdarević odgovorila je: - Mislim da se to nije dogodilo ove godine. Objedinili smo koliko nam nije važna načitanost i pismenost naše djece one godine kad je esej bio jednako važan kao ispit i kad smo shvatili da je puno učenika zakazalo na eseju

Komentari 9

DD
ddh
14:22 20.05.2020.

Nije im uspjelo izbaciti Marulica iz knizevnosti, ministrica je postavila matematiku i fiziku ispred ucenja teorija Marxa i Engelsa, pa sad udaraju po ministrici. A to, da se potencira pismenost kulture su im najbolji primjeri "nosioci" kulture poput Bernardica, Beljaka i Marasa.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:04 20.05.2020.

Matura, odnosno ispit zrelosti, ne odnosi se samo na vrijeme korone, nego svih 12 godina škole. Oni koji žele i vole čitati su čitali, oni koje siliš čitati ništa od njih. Zato je suludo što toliko djece polaže maturu. UU najrazvijenijim zemljama je maksimalno 30% učenika jedne školske godine. U Njemačkoj ili Austriji niti toliko. A znamo koliko su razvijene i to na svim poljima.

VL
Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
23:51 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

VL
BE
berija
16:50 20.05.2020.

Neću nastaviti gledati. Gospođa profesorica Hrvatskog jezika, spisateljica, autorica udžbenika koja kaže "kurikulumski" i "kurikuluma" umjesto "kurikulski" i "kurikula" ne bi smjela moći plasirati udžbenik koji bi se koristio u nastavi u hrvatskom školstvu. Ljevičari ti materi doma.

VL
IG
igorl
16:15 20.05.2020.

Razne profesorice knjizevnice Korane trebaju znati da ne orgazmiraju svi nad necitljivim klasicima poput Drziceva Dunda Maroja. Sto se mene tice - naucio sam posteno gramatiku, te predavajuci informatiku u srednjoj skoli usavrsio komunikacijske vjestine. Onda sam magistrirao na FER-u i sad sam strucni programer u realnom sektoru. Lektiru mrzim od 8. osnovne jer odonda sadrzi iskljucivo "klaskike". Van sveg vremena i mjesta za danasnje klince za citanje. Hvala razumu da ih se netko napokon odluzio izbacit da ekipa poput mene nema problema sa stresom zbog toga.

VL
DU
Deleted user
13:48 20.05.2020.

Najžalosnije je što će aktualna ministrica pobrati kajmak preko leđa nas nastavnika i još uz to će sloviti kao velika ministrica koja je spasila školstvo za vrijeme epidemije.

VL
Avatar SarahNB80
SarahNB80
01:10 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

VL
Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:21 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
DU
Deleted user
14:14 20.05.2020.

Davno je ona izgubila povjerenje cijelog naroda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.