Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KARLOVCU

Ministrica Brnjac HGSS-u uručila ugovore sufinanciranja vrijedne 1,5 milijuna kuna

Ministarstvo turizma i sporta
16.04.2021.
u 15:26

Ovom prilikom ministrica se zahvalila Karlovačkoj županiji i Gradu Karlovcu na svim naporima koje ulažu za razvoj turizma i sporta

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac danas je u gradu Karlovcu Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja uručila ugovore o sufinanciranju kojima je za 2021. godinu osigurano 1,5 milijuna kuna za aktivnosti potrebne za realizaciju projekata aktivnog turizma te provođenja sigurnosti i zaštite i spašavanja turista na prostorima izvan gradova i javnih prometnica.

- Suradnjom s HGSS-om stvaramo preduvjete u pružanju sigurnosti našim turistima na teže dostupnim mjestima što je ogroman potencijal za daljnji razvoj aktivnog turizma i otkrivanje svih prirodnih ljepota Hrvatske, kazala je ministrica. 

Ovom prilikom ministrica se zahvalila Karlovačkoj županiji i Gradu Karlovcu na svim naporima koje ulažu za razvoj turizma i sporta te istaknula kako je u ovo područje samo za sportske projekte i programe uloženo gotovo 5 milijuna kuna.

Uz ministricu Brnjac današnjem događanju prisustvovao je i državni tajnik Tomislav Družak, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin sa suradnicima, gradonačelnik grada Karlovaca Damir Mandić sa suradnicima te pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Josip Granić. 

 

Čelnica Agencije za lijekove srušila se na konferenciji o prestanku cijepljenja AstraZenecom

Komentara 1

RE
realisticki
17:01 16.04.2021.

Ono što je bilo od velike važnosti za turizam u Karlovcu Hotel Korana. to su branitelji opljačkali ovog rata. Sada se možemo u Karlovcu samo igrati turističkih djelatnika , i pred neke izbore primiti od vlade po koju sitnu donaciju za turizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije