Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOCIJALNA SKRB
Povratak na članak

Ministrica Juretić za smještaj djece u udomiteljskim obiteljima da ih bude manje u domovima

"Potreba transformacije domova i razvijanje novih usluga u zajednici ono je čemu težimo ubuduće kako bismo racionalizirali troškove i razvili nove, djelotvornije usluge u zajednici"

Komentari 7

OB
ObrenM
15:35 04.07.2016.

Pred nekima ljudima u ovom svijetu je i bila "casna" , ali pred onim koji sve zna nikada nije imala niti slovo od casnog zanimanja.Za svoje crkvene sluzbe koja je trebala biti protkana bozjom rijeci glavna vodilja joj je bila svakodnevna modna pista, dobri auti i provodi.Nakon izlaska iz crkve udala se za tajkuna dvadesetak godina starijeg koji je sa jednom i po nogom u grobu.Bitno je da joj muz sto prije ode pa da ona moze krcmiti sa mladicima ovozemaljska dobra.Sto je napravila u ministarstvu najpotrebitijima ne treba niti govoriti.

VL
RI
rikavac
13:56 04.07.2016.

jel ovo ona Casna ? I ona od casne posta necasna.

VL
KU
kukupuku123
16:04 04.07.2016.

Sve je to super, ali... Neka netko meni nešto objasni... Prvi susjedi do mene, nezaposleni, prije 10 godina udomili dvije curice, sestre... Ja to ne mogu opisati kako se oni ponašaju tih zadnjih deset godina prema njima... Kao prema životinjama... Također i njihova vlastita djeca... A najzanimljivije mi je to da ako ja npr. želim sagraditi garažu, moram dobiti suglasnost susjeda... Ali da bi oni udomili djecu, nitko mene ništa nije pitao... Ne mislim da li oni to smiju, nego kakvog su karaktera ljudi... Da podvučem crtu, udomili su ih jedino radi love koju dobiju... Ničega drugoga... Za 2 godine starija će napuniti 18...baš me zanima što će tada napraviti... Na ulicu s njom?

VL
Avatar fijolica
fijolica
13:27 04.07.2016.

U ovome ima moju punu podršku!

VL
RO
roki5432
15:34 04.07.2016.

Domovi moraju postojati. Uštede se moraju tražiti na drugom mjestu .. tamo gdje i je pravi problem. Recimo u mirovinskom sustavu...ali o tome se nesmije..

VL
GA
galimberti
12:57 05.07.2016.

Dok je bila svora zastupalaje jakost i "bracnu" vjernost Isusu. Preljubnica i slabic, bez kredibiliteta i prije i sada. Ovisnicima je trubila da se suprotstavljaju iskusenjima a sama je pala pred k....m. Neka zauvjek suti!

VL
IT
ittiki
14:15 04.07.2016.

Vihh

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.