Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica trostrukog ubojstva
Povratak na članak

Ministrica Bedeković: Treba odgajati za prihvaćanje različitosti i nenasilje

Psihijatar dr. Herman Vukušić: Oblici i surovost nasilja te gubitak empatije i suosjećanja u cijelom hrvatskom društvu su zabrinjavajući!

Komentari 10

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:49 23.09.2019.

Ma šta to znači "prihvaćanje različitosti"?! Zašto bi se moralo prihvatiti ikog tko je različit?! Mogu jedino tolerirati, ne želim i neću prihvatiti različito! To je moje pravo!!!

VL
DO
dopizdilomi
16:41 23.09.2019.

Da. U pravu ste. Nasilje nad ženama treba kažnjavati. Slažem se. Zašto ne napišete zašto je čovjek u sudu ubio i ženu i sutkinju a htio i onu treću. To napisati ne smijete jer bi se to moglo onda nazvati nasilje nad muškarcima.

VL
MA
MarkoMaras
15:36 23.09.2019.

Najviše volim te koji optužuju druge zbog manjka suosjećanja. To je uvijek izgovor za uzimanje novca iz džepa građana. Pomozi, druže!

VL
ST
stefj
17:56 23.09.2019.

Sve je to u redu, prevencija nasilja i sl. No nasilno nametati ideološke isto nije u redu... Što se sada dešava, prvo se sputavaju sposobni i inteligentni, da se slučajno oni drugi ne osjete inferiorni. Umjesto u nadmetanje i borbu s konkurencijom, sve se usmjerava u jednoličnost i utapanje u masu... Smiješ biti drugačiji po pitanju nacionalnosti, seksualnosti, rase i sl. ali se nikako ne smiješ isticati sposobnošću ili inteligencijom... Evo čak imamo i one zdravoljupce koji promoviraju različitost. Jedno nismo saznali da li je Rajka nacionalna, seksualna ili neka druga manjina. Ako je nacionalna, koliko je korektno prikazivati Rajku, pripadnicu jedne brojne nacionalne manjine, kao vampira?

VL
PR
predator57
18:36 23.09.2019.

Zašto ne napišete razlog zbog kojeg je to taj čovjek učinio, možda su baš bivša žena, advokatica i sutkinja bile te koje su iz ženskih pobuda htjele uništiti čovjeka.

VL
IH
iron.hide.54966
17:32 23.09.2019.

Prihvatit? Nakaradnosti koje vam vjerojatno prolaze kroz glavu, zašto bi, imamo pravo i ne prihvatit kao i bilo što drugo!

VL
RP
rpzagreb
18:18 23.09.2019.

Pitanje prihvaćanja i razumjevanja različitosti je stvar samo opće kulture i civiliziranosti svake pojedinca.

VL
BA
Barbasmora
16:07 23.09.2019.

Mogli smo pocet birat i za susjedne drzave i narode neke pristojne rici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.