Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio uži kabinet
Povratak na članak

Žalac i Tolušić napustili Vladu: Sve sam vam rekao prije nego što sam ušao

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izrazio je nadu da će se izvanredna sjednica Vlade na kojoj će se glasovati o novim ministrima, čija imena se još ne znaju, održati do kraja tjedna. Ne zna ni kad bi se trebala sastati stranačka tijela

Komentari 86

SS
sokac sa drave
15:32 17.07.2019.

Tolusic nista nije ukrao i mora otici.Viroviticko podravska zupanija je rijetka gdje se radi izgradjuje obnavlja,raste trend zaposljavanja.Sve zemljiste je poorano i posadjeno nema nista pustoga.Mi Slavonci izgleda nesmijemo imati ministra jer su nas predvidjeli za iseljavanje.Sada ce na njegovo mjesto sjesti neki splico sa laznom diplomom.Igrate se sa nasim strpljenjem .Dokle.

VL
DU
Deleted user
14:02 17.07.2019.

Toliko negativizma i mržnje u medijima vuče na zlo. Nitko ne kaže da u ovoj vladi nema grešaka, pa i politički loših poteza. Takvih je poteza svugdje koliko u ovoj vladi tako i u prijašnim i budućim vladama tko god bio na vlasti. Ovoliko nabacivanje blatom po vladi koja u globalu napokon radi dobar posao i vidi se veliki napredak, stvara međusobnu netrpeljivost i međusobnu mržnju. Ako mediji podržavaju slabiće iz oporbe i pridružuju se linču, onda i oni pridonose velikoj podjeli. Nekim medijima to i jest cilj. Nažalost. Bilo bi lijepo kada biste naveli i neku dobru vijest, a vjerujte mi, njih bi bilo daleko više nego negativističkih. Nažalost, dobre vijesti nisu zanimljive.

VL
DU
Deleted user
12:00 17.07.2019.

Iz medija ništa nije bilo čuti ni pročitati o neradu vlade ZM. Ali zato ovima ne daju ni dana mira. Oni žele što gore ovoj državi. Kao da su prokleti. Ili zbilja mrze!? Ne kažem da nema negativnih pojava i u ovom mandatu, ali daleko manje nego i u jednom prije. Najveći krimen je proglašenje naroda nepismenim. To je napravio Kuščević zajedno sa Apisom, a bez ikakve kontrole. Pripomogla mu je i Rimac. Ako je bilo lopovluka, a što radi DORH. Njih bi trebalo sve smijeniti. Onada ili neće da rade ili ne znaju svoj posao. Tu najviše smrdi. I pravo( krivo)suđe. Tu je leglo kriminala. To treba resetirati.

VL
PI
pinkec
10:43 17.07.2019.

Yugo mozgovi još uvijek su u Vladi RH. Pogledaj oporbu, traže isključenje ministara, koji su donekle nešto napravili i pokušavaju napraviti za boljitak Hrvatske i naroda što na ekonomskoj bazi, što na društvenoj, što na svjetskoj sceni. Za njih nene postoji dobar, pošten radin čovjek, koji se bori za svoj narod i za svoju domovinu. Oporba do sada je imala toliko mogućnosti da pokaže, ne na jeziku, vec u djelu bar neki pomak u bilo kojem pravcu. Ništa dok su vladali, ništa kao oporba. Samo izluđivanje naroda svojom mržnjom prema svemu hrvatskom! Žalosno da su još uvijek tako glasni i negativni. Gdje oni i njihovi plove i što oni mogu ikad napraviti dobro, za ovaj toliko ispaceni narod? Vjerojatno u Vrapču, drugo ništa ni ne pružaju, već umnobolnu politiku umnobolnih spodoba. Ali, zaboravljaju da i Vrapče treba netko uzdržavati, a oni nisu ni zato sposobni. Bože oslobodi!

VL
DU
Deleted user
16:00 17.07.2019.

Idemo dalje....

VL
DU
Deleted user
03:54 18.07.2019.

ma nema brige ide se u sabor, dobijes imuniti a plus toga klizno radno vrijeme

VL
DH
dalibor.hren
23:19 17.07.2019.

Ako se procjenjuje ministre (a trebalo bi) po onome što su dobrog uradili, onda je Divjak napravila sr..e kroz gusto granje! Nigdje reforme osim što učitelji neće pisati Godišnji plan već GIP (Godišnji izvedbeni kurikulum) i nema zadataka, rezultata već su u pitanju ISHODI!

VL
TI
Tirano
19:24 17.07.2019.

Tolušić je bar pokušao nešto napraviti! No, što će, mora ići zajedno u paketu s ostalima?! Vrijeme će sve pokazati tko je krivac a tko nije! No, kako sad dalje? Predsjednik je Vlade garantirao za ministre? Bojim se da ni na jesen neće biti bolje? Kako uopće možeš raditi kad uletavaš iz afere u aferu? Prvo Agrokor te dalje tako?! Tako se ne može raditi!?

VL
Avatar opara1
opara1
14:19 17.07.2019.

Ova vlada je doživila svojim neradom i opčim lopovlukom antikomformizam ,,,što je tu nejasno gospodo draga recite ??

VL
CH
Challenger
16:45 17.07.2019.

Kaže mi frend: Evo ja se učlanio u HDZ! Pitam ga što ćeš tamo tamo idu samo nepošteni i pokvaren koji traže neku osobnu korist, još nisam upoznao poštenog HDZ-ovcai! Kaže on:Ja sam pošten i evo znaš jednog poštenog!!i Idem samo da bi nekako zaposlio ženu a tribam i nešto malo legalizirati! Što više reći! :P

VL
WI
wivianè
15:26 17.07.2019.

Savjetujem gradjanima da ne citaju vise nista u vezi zlocinacko/teroristicke organizacije, da ne obole na zivce sa tim kriminalcima sto su okupirali nasu zemlju i narod, od '90-ih naovamo. Oni su za postrojiti uza zid, cak je i metak stetaa trositi na tu nizu vrstu nazovi ''ljudskih bica'', trebalo bi ih samo bagerom pokupiti i prosuti u jednu septicku jametinu da se udave u govnima, posto ta smradez vonja na kilometre, i ne samo da truje nasu zemlju i narod, nego i citavu Europu i svijet. To su propali abortusi, nejnemoralnija olos na kugli, nedostojni da se mijesaju sa ljudima. Fujjjj, normalan covjek ne moze vjerovati da postoje ovakve spodobe na dvije kopite. To su sotone u personi. Muciti jedan narod 30 godina, pa to ni Hitler nije radio. On je par godina smrdio i upucao se usta, a ova divljac na dvije kopite 30 GODINA muci nama zemlju i narod, i ne pada im na pamet stati? Pa ako to nisu vrazja bica, koja su prodala dusu vragu, ne znam tko su? Teska bolestina za obuci kabanicu antismrada, da te ne zaraze svojim frankenstajniskim ludilom, zlom i smradom!

VL
KA
kažemja
16:20 17.07.2019.

Nama je tako svejedno tko će biti ministar bilo čega. Čim je iz hadezea ne može nikako biti dobar.

VL
RP
rpzagreb
17:35 17.07.2019.

Ovo što ovi rade je nacionalna sramota.

VL
BS
@bserver
14:30 17.07.2019.

Vlast je slast! I enormno bogaćenje! Sve dam, fotelju ne dam!

VL
Avatar opara1
opara1
13:17 17.07.2019.

U nadnevku stoji ,, namiri smo se kuče smo u mandatu napravili ,, ispričali narodu osebujne priče ,,, život ide dalje kao pčele i med,,,

VL
DU
Deleted user
14:08 17.07.2019.

Ja fakat nisam normalan, uvijek kad vidim ovu Žalac, ja pomislim da se to Bujanec zamaskirani u ženu.

VL
TH
theodor123456
10:27 17.07.2019.

zašto plenki uopće mijenja ministre kad njihovim glasačima ne smeta lopovluk ? da li zbog par lijevih novinarčića i njihovih lažnih optužbi ? koji mlakonja....

VL
HR
hrvoje56
14:46 17.07.2019.

Ove afere HDZ-ovih ministara su zorna škola retardiranom djelu HDZ-ovih birača da pokušaju shvatiti kome daju svoj glas.Isprika onima koji to rade s pokvarenim namjerama.

VL
Avatar kravata
kravata
13:44 17.07.2019.

Diktatura koliko je negativna ali bi bila korisna da pocisti one koji mjenjaju stetocine u vladi da bi mogli dalje stetit drzavi.

VL
PA
PainKiller
10:38 17.07.2019.

Samo se vi rekonstruirajte, rekonstruirali ste i narod pa nikome ništa.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.