10 21°C
  • AnteizmalogZGa:

    A gdje je rečeno i tko je rekao da Žalac i Tolušić izlaze iz vlade. To iz ničega nije vidljivo osim iz naslova Tee Romić i društva!!!!

  • prvašica:

    Iz medija ništa nije bilo čuti ni pročitati o neradu vlade ZM. Ali zato ovima ne daju ni dana mira. Oni žele što gore ovoj državi. Kao da su prokleti. Ili zbilja mrze!? Ne kažem da nema negativnih pojava i ... prikaži još! u ovom mandatu, ali daleko manje nego i u jednom prije. Najveći krimen je proglašenje naroda nepismenim. To je napravio Kuščević zajedno sa Apisom, a bez ikakve kontrole. Pripomogla mu je i Rimac. Ako je bilo lopovluka, a što radi DORH. Njih bi trebalo sve smijeniti. Onada ili neće da rade ili ne znaju svoj posao. Tu najviše smrdi. I pravo( krivo)suđe. Tu je leglo kriminala. To treba resetirati.

  • sokac sa drave:

    Tolusic nista nije ukrao i mora otici.Viroviticko podravska zupanija je rijetka gdje se radi izgradjuje obnavlja,raste trend zaposljavanja.Sve zemljiste je poorano i posadjeno nema nista pustoga.Mi Slavonci izgleda nesmijemo imati ministra jer su nas predvidjeli za iseljavanje.Sada ce na njegovo ... prikaži još! mjesto sjesti neki splico sa laznom diplomom.Igrate se sa nasim strpljenjem .Dokle.

Još iz rubrike Vijesti

Kim Jong Un
'SPREMNI NA SVE'

Sjeverna Koreja lansirala dva nepoznata projektila

Ilustracija
SPLIT

Nasukao se gumenjak: Troje ozlijeđenih helikopterom prevezeno u bolnicu

Požari u Amazoniji
IZA KULISA APOKALIPSE

Istina o Amazoni: Jeftini populizam je optužiti samo “tropskog Trumpa”