Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENCIJA
Povratak na članak

Ministarstvo zdravstva obustavilo sva službena putovanja za djelatnike bolnica

Mjere prevencije za zaštitu od koronavirusa.

Komentari 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:08 18.03.2020.

Kineska mjera:"A tko na bilo koji način, iz nehaja i protivno uputama stožera za prevenciju koronavirusa, doprinese širenju virusa, kaznio bi se s 3 do 7 godina zatvora." Strašno je da su liječnici-skijaši preuzeli 10% u populaciji svih zaraženih a da niti jedan to nije dobio na poslu u borbi protiv epidemije. Ministar Beroš ima problem kakav nema niti jedna druga država. Liječnička komora to promatra kao da gleda partiju preferansa ili bele. Sindikat liječnika za sada niti da čuje. I na granici su skijaše propustili bez da im daju mjeru. I sada kaplje jedan po jedan liječnik koji je s ekipom bio u doticaju. Vjerujem da Beroš nije računao na toliki bezobrazluk. Izvrsno je vodio krizu da mu iz same struke ovako smjeste. Šteta, mogli smo biti primjerom u svijetu a sada smo pokazali da to nismo.

VL
Avatar mofo
mofo
12:26 18.03.2020.

Glavno da se bogovi odlucuju na privatna putovanja, tu nema zabrana.. cast iznimkama, ali svi mi imamo iskustva bahatih doktora, takvi su i doveli do ovog da se virus uvukao u bolnicki sustav...

VL
BA
Barbasmora
12:01 18.03.2020.

Bravo hdz! Zabrana službenih putovanja ce nas spasit! Neka putuju samo privatno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.