Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Ministarstvo najoštrije osudio oskvrnuće crnogorske zastave u Beogradu

Grlić Radman u Mostaru
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
03.01.2020.
u 18:30

Stotine navijača Crvene zvezde izvele su sinoć napad na crnogorsko veleposlanstvo u Beogradu

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) osudilo je sinoćnji napad navijača Crvene zvezde na crnogorsko veleposlanstvo u središtu Beograda te pokušaj paljenja crnogorske zastave.

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske s velikom pozornošću prati razvoj situacije u susjednoj i prijateljskoj Crnoj Gori. Osuđujemo svako miješanje sa strane u unutarnja pitanja Crne Gore, države članice NATO saveza. Najoštrije osuđujemo oskvrnuće crnogorske zastave na zgradi Veleposlanstva Crne Gore u Beogradu. Pozivamo sve strane da nesuglasice riješe strpljivim dijalogom, u interesu regionalne stabilnosti, kako bi Crna Gora mogla nesmetano nastaviti svoj put prema članstvu u Europskoj uniji", stoji u priopćenju MVEP-a.

Komentara 8

TT
tTony
03:49 04.01.2020.

Pusti te ih nek se malo izmedju sebe procesljaju ne vjerujem ni jednim ni drugima zajednicki su rusili nase svetinje u Dubrovniku uzeli su nam i Privlaku a toboze zove se nasa u njihovim rukama , ukrali krstaricu ajde ministretre spat nisu oni nama niki prijatelji vec oba dusmani.

DU
Deleted user
08:42 04.01.2020.

Kad treba po Srbima, cijenim da bi se Hrvatska udruzila i sa belzebubom. Kao što se i kaže u priopcenju, pokušaj, a policija ih sprijecila. Kad je trebalo pljackati po Konavlima, većih Srba od crnogoraca nije bilo "nasvijet".

TE
TEUTA
19:51 03.01.2020.

Vucic i Dacic= ucenici Milosevica . Svi susjedi su krivi Srbija za sva ima pravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije