Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANIK RUSIJE

Ministarstvo turizma odgovorilo Azimovu: Naš je cilj privlačenje ruskih turista

Turisti
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
06.03.2016.
u 16:15

Iz Ministarstva poručuju da i ove godine provode dodatne aktivnosti kako bi privukli ruske turiste

Ministarstvo turizma reagiralo je danas na izjavu ruskog veleposlanika Anvara Azimova. On je, naime, prema pisanju Novog lista, rekao da je predstavnicima tog ministarstva rekao da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran te da su mu oni odgovorili da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da pokuša broj ruskih turista svesti na 100 tisuća.

- Ne znamo na koji se točno razgovor Njegova Ekselencija referira, s obzirom da je službeni sastanak između Veleposlanika i ministra turizma Antona Klimana, otprije i nevezano uz ovu temu, zakazan tek za sutra - priopćilo je Ministarstvo, dodajući da i ove godine provode dodatne aktivnosti kako bi privukli ruske turiste u Hrvatsku te da se Kliman prošloga tjedna sastao s ministrom vanjskih i europskih poslova Mirom Kovačem kako bi dogovorili jednostavniju i bržu proceduru za dobivanje viza za Hrvatsku ruskim turistima.

- Uzevši u obzir napore Ministarstva turizma te promotivne aktivnosti Hrvatske turističke zajednice, očito je kako je naš cilj upravo privlačenje turista iz Rusije u Hrvatsku - navodi se u priopćenju.

>> Na Jadran želi 300 tisuća Rusa, ali poručeno im je da više nema mjesta?

Komentara 74

KR
Krasimir
18:09 06.03.2016.

ajde ruski turisti, hus hus ,idite tamo u Turskoj, maroku ,tunisu egiptu, ako vas zele.....mi smo u Nato, nista od rusa dobrog nece biti za Hrvatsku, a ruskinje mogu da dolaze (same) bez rusa se bolje zivi

Avatar LaMer
LaMer
16:54 06.03.2016.

Ma netreba ta pravoslavna bagra uopće doć , nikada u povijesti od njih ništa dobro nije došlo u Hrvatsku ! Zbog političke situacije u svijetu , u dolazećoj čemo sezoni biti i onako prebukirani . Koji će nam qrac još još i te pravoslavne seljačine !

SH
srce_hrvatsko
16:45 06.03.2016.

Da..i nek slobodno uplove sa svojim razaracem i topovnjacama u Gruž. Ma nek se gone. Ne trebaju nam. Nije ih ni komunist tito htio,sto bi ih trebala jedna k zapadu orjentirana članica NATO-a i EU... Na ovom forumu ima puno rusofila i sprovidioca memoranduma 2,ali nece uspjeti sa tim agitpropom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije