Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA STOŽERA

Ministarstvo odgovorilo na pritužbe: Direktna prodaja voća i povrća iz vozila nije obustavljena

voće
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
03.12.2020.
u 19:16

Od Stožera su zaprimili odgovor da takva prodaja nije obustavljena njihovom odlukom, ističe se u obavijesti Ministarstva poljoprivrede.

Iz Ministarstva poljoprivrede u četvrtak su, reagirajući na pritužbe proizvođača voća i povrća, izvijestili da direktna prodaja voća i povrća iz vozila nije obustavljena odlukom Stožera civilne zaštite.

Iz Ministarstva, naime, navode da su zaprimili pritužbe proizvođača voća i povrća kako im nije dozvoljeno prodavati svoje proizvode direktno iz transportnih vozila (kombija i slično)  na različitim lokacijama sukladno odobrenjima jedinica lokalne samouprave i to zbog odluke Stožera Civilne zaštite.

Kako u objavljenim odlukama Stožera nisu uočili postojanje zabrane direktne prodaje voća i povrća iz vozila, uz pridržavanje svih općih preventivnih epidemioloških mjera zaštite, iz Ministarstva su zatražili od Stožera službenu informaciju je li takav vid prodaje zabranjen sukladno nekoj od odluka.

Od Stožera su zaprimili odgovor da takva prodaja nije obustavljena njihovom odlukom, ističe se u obavijesti Ministarstva poljoprivrede.

Komentara 2

PV
prcko.vita
22:22 03.12.2020.

Žalosno je da veliki trgovački lanci još uvijek nemaju online narudžbe i dostavu do praga. Ljudi nerado hodaju po trgovinama jer je činjenica da su trgovine kao i škole mjesta gdje ima jako puno virusa i gdje se lako virus prenosi.

Avatar JPlesi
JPlesi
02:47 04.12.2020.

Alko malo bolje promislimo u zadnje vrijeme i pogledamo po vijestima na sve strane...stalno se neka hrana povlači što znači samo jedno da se cilja.. " UDAR NA HRANU" a to da se ubrzo i hrana neće ograničavati ne bihh rekao...pa tako mi se čini da nećemo uskoro moći kupovati što mi želimo već što oni dozvole svakome od nas...ŽIVI BILI PA SE UVJERILI sretno svima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije