Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LISTA ZAINTERESIRANIH

Ministarstvo obrazovanja zatražilo popis nastavnika i učitelja koji se žele cijepiti

Koprivnica: Gotovo stopostotni odaziv građana na cijepljenje Pfizer cijepivom
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
14.04.2021.
u 14:04

U sustavu obrazovanja uključujući tu i visokoškolsko obrazovanje, znanstvene centre, učeničke i studentske domove radi preko 100.000 zaposlenih koji će se sada konačno izjasniti žele li se cijepiti ili ne.

Ministarstvo obrazovanja zatražilo je dopisom od županijskih upravnih odjela nadležnih za obrazovanje da za škole i učeničke domove na svome području prikupe listu zainteresiranih nastavnika, profesora, učitelja i nenastavnog osoblja spremnih i voljnih prijaviti se za cijepljenje.

Riječ je o priklupljanju tek liste zainteresiranih koju će po završetku iskazanog interesa, u ponedjeljak 19. travnja u 12 sati, Ministarstvo obrazovanja proslijediti Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. No takav iskazani interes ne znači nužno i hitno cijepljenje nastavnika jer će sve iznova ovisiti o raspoloživosti cjepiva i spremnosti da se što prije procjepe oni koji su već odavna trebali biti na listama prioriteta - obrazovni djelatnici.

U sustavu obrazovanja uključujući tu i visokoškolsko obrazovanje, znanstvene centre, učeničke i studentske domove radi preko 100.000 zaposlenih koji će se sada konačno izjasniti žele li se cijepiti ili ne. 

VIDEO: Ministar Fuchs otkrio kako će se odvijati nastava do kraja školske godine i procijepljivanje nastavnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije