Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDOVNA SKUPŠTINA

Ministarstvo: Na skupštini Hrvatskih cesta o poslovnim izvješćima i stanju u upravi

Oleg Butković
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
26.08.2019.
u 14:09

Skupština je održana u prostorima Ministarstva, a uz nadležnog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića prisustvovali su joj i četiri člana uprave Hrvatskih cesta, uključujući i predsjednika Josipa Škorića.

Na redovnoj skupštini Hrvatskih cesta u ponedjeljak se raspravljalo o poslovanju te državne tvrtke te o stanju u njezinoj upravi, uz zaključak da je nužno prikupiti dodatne informacije i podatke o postupcima javne nabave odabira konzultanata i izvoditelja radova na projektima izgradnje dijela obilaznice Omiša i projekta izgradnje dionice DC403, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Ta je skupština održana u prostorima Ministarstva, a uz nadležnog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića prisustvovali su joj i četiri člana uprave Hrvatskih cesta, uključujući i predsjednika Josipa Škorića.

U kratkom priopćenju nakon te skupštine, koja je trajala oko sat vremena, iz Ministarstva su naveli da se na skupštini "raspravljalo o izvješćima Nadzornog odbora i Uprave o poslovanju Hrvatskih cesta te je podnesen Godišnji financijski izvještaj, a raspravili su i temu stanja u upravi Hrvatskih cesta".

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Zaključeno je kako je nužno prikupiti dodatne informacije i podatke o postupcima javne nabave odabira konzultanata i izvoditelja radova na projektima izgradnje dijela obilaznice Omiša - dionice DC70 – most Cetina – Omiš istok, te projekta izgradnje dionice DC403 – čvor Škurinje – luka Rijeka. Navedene podatke će analizirati predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te će izvještaj predstaviti skupštini", stoji u priopćenju Ministarstva nakon skupštine.

Po samom završetku te skupštine predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Škorić novinarima ispred privremenog sjedišta tog Ministarstva kratko je izjavio da nema sukoba među članovima uprave te da kako su zajedno sva četvorica došla na skupštinu i s nje zajedno odlaze, tako i nastavljaju zajedno raditi na važnim projektima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije