Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Ministarstvo još šuti o spornim troškovima Marasovog puta u SAD

naslovnica
Foto: VL
1/2
03.06.2015.
u 00:01

Rok za odgovor: 
Službeniku za informiranje nije bilo dovoljno 15 dana za odgovor

U petak 5. lipnja bit će točno mjesec dana otkako je Večernji list zatražio od Ministarstva poduzetništva i obrta podatke o troškovima puta ministra Gordana Marasa, tajnika njegova kabineta Darka Baničeka i savjetnice u kabinetu Majde Žujo u SAD.

Tražene podatke o tom sedmodnevnom putovanju s kraja travnja i početka svibnja Ministarstvo nam još nije dostavilo. Nakon što nam iz Odjela za odnose s javnošću Ministarstva nisu odgovorili na pitanje o troškovima puta Marasa i dvoje njegovih suradnika u Washington, Las Vegas, Los Angeles i San Francisco, 11. svibnja zatražili smo te podatke, sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama, od službenika za informiranje Ministarstva, Davora Nikolića.

Njemu smo postavili četiri pitanja: Koliki su bili troškovi avionskih karata za taj put, pojedinačno za svaku osobu i za svaki let? Koliki su bili troškovi smještaja za svaku osobu u svakom gradu u kojem su boravili u SAD-u? Koliki su bili ostali troškovi tog puta, sa specifikacijama tih troškova? Koliko je potrošeno na tom putu sa službene ministrove kartice? Koliki je iznos dnevnica za svaku osobu isplaćen za taj put?

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili prelistajte u e-izdanju Večernjeg lista

Foto: VLm

Komentara 18

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
22:09 02.06.2015.

Posebno je važna bila posjeta Las Vegasu...

DU
Deleted user
23:39 02.06.2015.

Mali Lenjin je najodvratnija gubica među odvratnima.

BA
barbaizamerike
22:12 02.06.2015.

moj ga prijatelj prepozno u kasinu u las vegas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije