Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristigle tri ponude

Ministarstvo: Gradska tvrtka Žnjan jedina ispunjava uvjete za koncesiju u uvali Žnjan

Sunčan dan u Splitu mami za boravak na otvorenome
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
10.05.2021.
u 16:10

Pristigle su tri ponude - trgovačkih društava Mehatronika Burazin d.o.o., AdriaticBooking j.d.o.o. i Žnjan d.o.o.

Između tri ponude za koncesiju za korištenje plaže u splitskoj uvali Žnjan, stručno tijelo je mišljenja kako je jedina koja ispunjava sve uvjete natječaja ponuda tvrtke Žnjan te će Vladi biti predloženo da ta gradska tvrtka i dobije koncesiju, izvijestilo je u ponedjeljak Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Kako se navodi u priopćenju, u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture danas je održan sastanak Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan, radi pregleda i analize cjelokupne dokumentacije svih pristiglih ponuda.

Do 23. ožujka ove godine, što je bio krajnji rok za dostavu ponuda, pristigle su tri ponude, i to trgovačkih društava Mehatronika Burazin d.o.o., AdriaticBooking j.d.o.o. i Žnjan d.o.o., navode iz Ministarstva.

"Stručno tijelo je donijelo nalaz i mišljenje prema kojem ponuda trgovačkog društva Žnjan d.o.o. jedina ispunjava sve propisane uvjete natječajem te će temeljem navedenog Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture predložiti Vladi Republike Hrvatske donošenje odluke o dodjeli koncesije", zaključuje se u priopćenju.

VIDEO Zašto svatko drugačije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije