Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naftni derivat

Ministarstvo gospodarstva: Od sutra vjerojatan pad cijena motornih goriva

gorivo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
14.09.2015.
u 16:45

– Tako bi, prema izračunu Ministarstva gospodarstva, benzini mogli pojeftiniti oko 6 lipa po litri, dok bi dizelska goriva mogla pojeftiniti oko 7 lipa po litri – navode u priopćenju

Ministarstvo gospodarstva izvijestilo je u ponedjeljak da će prema današnjim izračunima, od utorka doći do pada cijena motornih goriva.

– Tako bi, prema izračunu Ministarstva gospodarstva, benzini mogli pojeftiniti oko 6 lipa po litri, dok bi dizelska goriva mogla pojeftiniti oko 7 lipa po litri – navode u priopćenju.

Ipak, ističe Ministarstvo, ''kako je tržište naftnih derivata u Hrvatskoj slobodno, nove cijene ovise prvenstveno o odluci trgovaca''.

Na kraju podsjećaju da je ''jedino službeno mjesto s točnim cijenama motornih goriva svih benzinskih postaja u Hrvatskoj je na portalu i aplikaciji o cijenama goriva Ministarstva gospodarstva''.

>> Cijene goriva opet rastu. Litra eurosupera 95 poskupjela za 29 lipa

>> Vozači, požurite na benzinsku! Od ponoći rastu cijene goriva

Komentara 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:47 15.09.2015.

Da cuj ovo, koje malverzacije s cijenama. Svugdje u svijetu rekordno jeftin benzin, kod nas "mozda"? Ala kradu pa to je crvena strava.

IV
Ivanveliki
20:12 14.09.2015.

kao i obicno o plinu tek sutra informacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije