Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Ministarstvo: Četvero Hrvata uskoro se vraća u Europu, morat će u karantenu

Grlić Radman u Mostaru
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
30.01.2020.
u 13:35

Predviđeni polazak je sljedećih dana, a o detaljima pravovremeno ćemo obavještavati. Veleposlanstvo RH u Pekingu ostaje u stalnom kontaktu s našim državljanima u Wuhanu i NR Kini, stoji u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova oglasilo se priopćenjem u kojem stoji da je Veleposlanstvo RH u Pekingu obavijestilo četvero hrvatskih državljana o organizaciji njihova povratka u Europu te da će se vratiti sljedećih dana. Morat će ostati u karanteni po povratku u Europu. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti

"Veleposlanstvo RH u Pekingu je obavijestilo četvero hrvatskih državljana o organizaciji njihovog skorog povratka prema Hrvatskoj, koju provode Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo zdravstva, u suradnji s europskim partnerima, u sklopu političkog odgovora na krizu (ICPR), odnosno posebnog kriznog mehanizma Vijeća EU. Obaviješteni su, također, da je pri dolasku u Europu u karanteni potrebno boraviti 14 dana. Predviđeni polazak je narednih dana, a o daljnjim detaljima pravovremeno ćemo obavještavati. Veleposlanstvo RH u Pekingu ostaje u stalnom kontaktu s našim državljanima u Wuhanu i NR Kini", stoji u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova. 

 

Komentara 2

GR
gragakarlovac
13:47 30.01.2020.

kada dođu u Hrvatsku, ziher idu na kavu negdje, ništa od ove kontrole, ne u ovoj državi.

NK
Najam krova
14:02 30.01.2020.

Ovaj će još malo i pobijediti na listi za uvlačenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije