Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistička izvidnica

Ministar turizma s puškom za paintball u Rastokama

'10.06.2012., Split - Ministar turizma Veljko Ostojic na radnom sastanku s dozupanom Viskom Haladicem, predstavnicima Grada i turistickog gospodarstva Splitsko-dalmatinske zupanije. Photo: Ivana Ivano
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
14.08.2012.
u 17:50

Ostojić smatra da avanturistički turizam u Hrvatskoj zasigurno ima još prostora za napredak, a kako je u tijeku natječaj za inovacije u turizmu, pozvao je sve koji imaju dobre ideje da se jave

U potrazi za avanturom kao "običan turist" u Karlovačku se županiju danas zaputio ministar turizma Veljko Ostojić. Skinuo je sako pa se okušao u paintballu i streljaštvu na poligonu braniteljske zadruge Ponos iz Broćanca.

– Ovaj kraj ima velik turistički potencijal, a Rastoke imaju priliku postati jedan od prvih takozvanih disperziranih hotela u Hrvatskoj. Ministarstvo turizma želi potaknuti razvoj turizma na ovom području, prije svega u identifikaciji prioriteta i kroz potpore inovacijama koje podižu kvalitetu turističkih proizvoda – kazao je ministar.

Etno-turističko selo koje od milja nazivaju malim Plitvicama s ministrom je obišla direktorica Turističke zajednice, a zatim su se uputili prema Gajinoj pećini, gdje je obišao penjalište i spustio se 300 metara dugim ziplineom iznad kanjona te tako i sam iskusio adrenalinsku avanturu.

Ostojić smatra da avanturistički turizam u Hrvatskoj zasigurno ima još prostora za napredak, a kako je u tijeku natječaj za inovacije u turizmu, pozvao je sve koji imaju dobre ideje da se jave, a posebno one koji svojim turističkim proizvodima stvaraju novu, drugačiju turističku ponudu i privlače one turiste koji do sada nisu posjetili Hrvatsku.

Komentara 7

TH
than
18:44 14.08.2012.

Neka samo vjezba. Moglo bi im uskoro zatrebati kakvo je stanje u drzavi...

Avatar WindFucker
WindFucker
19:32 14.08.2012.

Odlično ministre, treba razvijati Hrvatsku jer ima potencijala. Šteta je samo taj potencijal, ministre, niste prepoznali dok ste sjedii u fotelji najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, pa u razvoj inovacija uložili novce stranih investitora, već ćete sada za inovacije trošiti novac građana RH, naravno, kroz poticaje. No, da me krivo ne shvatite ministre, ja ne mislim da je loše poticati inovacije. Samo sam oprezan jer je poznato da od 1.000 inovacija tek jedna zaživi na tržištu, a građani RH su ionako već dovoljno iscrpljeni smišljanjem inovacija kako preživjeti i dočekati idući mjesec. I to bez potpore Vlade RH.

OB
-obrisani-
18:28 14.08.2012.

bilo bi mu pametnije da je jedan dan s vatrogascima gasio požar, više bi pomogao turizmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije