Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Mektić

Ministar sigurnosti BiH: Dodikova televizija je fašistička

dragan mektić
Foto: screenshot/youtube
19.05.2016.
u 14:37

Mektić je dužnosnik Srpske demokratske stranke (SDS) koja je na vlasti na državnoj razini no u RS-u je u oporbi i tamo se oštro sukobljava s vladajućim Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika.

- Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić izjavio je kako je izložen "šovinističkim i fašistoidnim napadima" Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) zbog istraga koje se vode o "teškom kriminalu"  u kojega su umiješani čelnici tog entiteta pri čemu se kao najteža optužba kojom ga se pokušava diskreditirati iznosi ona kako je on Hrvat a ne Srbin.

"RTRS je najveći trovač medijskog prostora u BiH šireći netoleranciju, nacionalizam i informacije koje su ni manje ni više nego fašistoidnog karaktera", kazao je Mektić na konferenciji za novinstvo u Sarajevu koju je sazvao, kako je kazao, kako bi odgovorio na opetovane medijske napade iz Banja Luke kojima je izložen već mjesecima.

Mektić je dužnosnik Srpske demokratske stranke (SDS) koja je na vlasti na državnoj razini no u RS-u je u oporbi i tamo se oštro sukobljava s vladajućim Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika

Nakon imenovanja za ministra sigurnosti Mektić je najavio stvaranje ozračja u kojemu će se ispitati brojni kriminalni slučajevi a posebice oni u RS-u uključujući i afere koje se povezuju s Dodikom.

Tužiteljstvo BiH nakon toga je i otvorilo nekoliko istraga protiv Dodika a glavni tužitelj Goran Salihović je potvrdio kako je i dalje u tijeku ona čiji je cilj utvrditi na koji je način Dodik kupio vilu u Beogradu koju je "pokrio" kreditom od 750 tisuća eura. 

>> Dodik dobio potporu sina Ratka Mladića i zapjevao: 'Ne može nam nitko ništa...'

Komentara 6

NN
NNTop
16:02 19.05.2016.

Mektic nije clan SDS,a nije ni Hrvat!Danas se ljudi povrsno bave novinarstvom.Narocito u tim drzavnim tiskovinama i televizijama.Nije ni HRT puno bolji.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:10 19.05.2016.

Dodik ce uskoro disati kroz resetke prociscen i razrijedjeni zrak...te sada u panici udara po svemu i svakomu oko sebe!

PI
pitijestpit
23:52 19.05.2016.

a tvorevina teroristicka.. gori su od isila! sve to treba rasturiti i poslati doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije