Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDAN GRLIĆ RADMAN
Povratak na članak

Ministar potvrdio: Do kraja godine SAD će ukinuti vize za Hrvate

"Sve smo (uvjete) ispunili i to je pitanje trenutka. To je u interesu i hrvatskih i američkih gospodarstvenika", rekao je novinarima Grlić Radman.

Komentari 15

DU
Deleted user
13:54 14.02.2020.

hvala k......

VL
VE
venozg
14:15 14.02.2020.

Konačno! Potrebno je još zračnim putem povezati Zagreb s New Yorkom, Chicagom i Los Angelesom.

VL
MI
midea
17:58 14.02.2020.

do kraja godine nešto što se može preko noci , ovi su gori od Balkanaca !

VL
DI
Direkt
20:57 14.02.2020.

Taman da preostali normalni odu.

VL
Avatar Ka_poel
Ka_poel
17:06 14.02.2020.

Naravno. Bilo je očekivano nakon što smo (vjerojatno uz njihovu pomoć i na njihovo insistiranje) razbili lanac krijumčarenja putovnicama! Nisu ameri glupi, svaki kriminalac je imao našu putovnicu, a rupa je bila tolika da su i teroristi lako mogli do nje.

VL
Avatar kozorog
kozorog
13:59 14.02.2020.

prekrasno! još jedan dokaz kako smo uspješni. amerika nikad bliža. velika je to stvar. nakon što smo mi amerikancima dali cijelu zemlju, i kontroliraju svaki naš potez, odluku, ništa ne radimo prije nego što nam oni to odobre, sad su se odobrovoljili, i dat će nam bezbrižan ulazak u statese... je, bit će putovanja, puno, svako malo ćemo na večeru u new york, šoping u los angeles, provod u las vegas... kad će već jednom naši političari prihvatiti činjenicu da je za naš život važnija bosna i srbija nego amerika?! ajd u dućan i kupiti nešto, da vas vidim koko ćete američke robe kupiti. ili kolko amerikanac naše robe kupi. tu je smisao suradnje, da jedni od drugih imamo opipljivu korist, ne političku!

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
13:54 14.02.2020.

Jos iseljenja u Ameriku. Masovni egzodus iz lopovstine Tudjmanistana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.