Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Orepić

Daniel Markić je stručan

Vlaho Orepić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
06.05.2016.
u 12:58

Na upit je li postavljanjem Markića za novog ravnatelja SOA-e "prevladana saga" i "riješena priča" u vezi šefa te agencije, ministar Orepić je odgovorio potvrdno.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić izjavio je da je novi ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) Daniel Markić, koji je na toj dužnosti naslijedio Dragana Lozančića, stručna osoba te da smatra kako su poteškoće u SOA-i riješene.

"Tko će biti na čelu SOA-e to je najmanje bitno. Bitno je da bude stručan čovjek, a i prije je bio stručan čovjek i sada je stručan tako da je to dobro," rekao je ministar Orepić novinarima u Splitu uoči svečane sjednice splitskog Gradskog vijeća u povodu Dana Grada i blagdana sv. Duje, na kojoj je nazočio kao izaslanik premijera Tihomira Oreškovića.

Na upit je li postavljanjem Markića za novog ravnatelja SOA-e "prevladana saga" i "riješena priča" u vezi šefa te agencije, ministar Orepić je odgovorio potvrdno.

"Riješena je ta priča, riješena je davno, tako da SOA radi svoj posao," rekao je Orepić.

Na pitanje kako komentira HDZ-ovo neodobravanje načina na koji je obavljena procedura postavljanja Markića za novog ravnatelja SOA-e, Orepić je kratko odgovorio da se takva teška pitanja trebaju postaviti "premijeru i potpredsjednicima Vlade".

>> Markić potvrđen za ravnatelja SOA-e, Domoljubna koalicija bila protiv

Komentara 11

Avatar Mihael1
Mihael1
13:10 06.05.2016.

Ma svakako, kao i ti, vrstan stručnjak! Daj Orepiću ne pričaj gluposti.

MI
Mimizo
13:07 06.05.2016.

hoće li itko već jednom pronaći crtače SVASTIKE ili da angažiramo interpol da se nekako dođe do ostoje rankovića

JA
Jania
13:48 06.05.2016.

Hahaha... stručan i pošten kao i Dominić i Dolački. Javio se dobar poznavatelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije