Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ulasku policije u NCVVO

Ministar Mornar: Osobno me jako veseli da je ušla krim policija

Vedran Mornar
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
21.10.2014.
u 16:27

Mornar se nada da zbog toga državne matura nije upitna.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar, koji je zajedno s ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić danas sudjelovao u radu međunarodne konferencije o interdisciplinarnim europskim studijima u Sveučilišnom kampusu u Rijeci nije mogao izbjeći pitanje o ulasku policije u Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

- To  zna ravnateljica i Upravno vijeće. Osobno me jako veseli da je ušla krim policija i da će se vrlo brzo utvrditi jesu li tamo činjene radnje koje ne bi trebale - odgovorio je. Mornar se nada da zbog toga državne matura nije upitna.

Najavio da će razgovarati s čelnim ljudima Nacionalnog centra i pokušati uspostaviti organizaciju koja će osigurati da se državna matura provede na zadovoljavajući način, kazao je. Novinare je zanimalo hoće li, ukoliko se utvrde malverzacije i on snositi odgovornost. - Jasno je što se tamo događalo. Nacionalnom centru je dana ponuda s popisom poslova koje treba obaviti, ta je ponuda prihvaćena, a nakon obavljenog posla ispostavljen je račun koji je plaćen - odgovorio je.

>> Policija u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Komentara 1

OL
olrajt
17:30 21.10.2014.

njega veseli što je u NCVVO ušla krim policija!!!!...niš ne razmem!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije