Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ BRANITELJIMA

Ministar Medved u Mostaru: Razgovaralo se o prilagodbi određenih zakona u Hrvatskoj

Ministar Medved u Mostaru se sastao s Draganom Čovićem
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
11.12.2020.
u 18:17

Predstavnici hrvatskih braniteljskih udruga iz BiH zahvalili su ministru Medvedu na potpori koju ministar, ali i Vlada Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem čine za branitelje HVO-a u Bosni i Hercegovin

Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar branitelja Tomo Medved razgovarao je u petak s predstavnicima hrvatskih braniteljskih i stradalničkih udruga iz BiH o nastavku potpore ovoj populaciji, priopćeno je nakon sastanka održanog u Mostaru.

Na sastanku se razgovaralo o problemima pripadnika Hrvatskoga vijeća obrane, braniteljskim pravima i zakonima koji se odnose na braniteljska prava. Prema priopćenju razgovaralo se i o budućoj suradnji kao i prilagodbi određenih zakona u Hrvatskoj koja će postati dio sustavnih rješenja i konkretne pomoći pripadnicima braniteljske populacije. Pri tome, u priopćenju nije pojašnjeno o kojim se izmjenama propisa radi.

Predstavnici hrvatskih braniteljskih udruga iz BiH zahvalili su ministru Medvedu na potpori koju ministar, ali i Vlada Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem čine za branitelje HVO-a u Bosni i Hercegovini.

Tijekom dana ministar Medved posjetio je i Hrvatski memorijalno dokumentacijski centar u Mostaru čiju je izgradnju i opremanje financirala Hrvatska te najavio snaženje odnosa s istoimenim centrom u Hrvatskoj. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:31 11.12.2020.

Ministar Medved u Mostaru: Razgovaralo se o prilagodbi određenih zakona u Hrvatskoj po kojima bi pravi hrvati ekstra klase domoljubni pravi hrvat i duša, srce i gazda GNK Dinamo Zdravko Mamić postao sudac Ustavnog suda RH, pravi hrvat Mirek Kutle ambasador RH kod UN i Dr. Ivo Sanader predsjednik Unicef Hrvatske.

SO
Sobrudolf
23:33 11.12.2020.

Na slici lijevo Dodikov mali od palube. Taj je i Korona virusu gadljiv!

DU
Deleted user
18:58 11.12.2020.

sigurno je predložio ukidanje dvojnih državljanstva za sve iz prostora bivše države, plaćanje poreza na plaću pošto glasaju u hrvatskoj i dodatni porez za crkvu u Hrvatskoj koja ih je obgrlila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije