Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peti krug reforme
Povratak na članak

Ministar Marić: 'Od poreznih izmjena očekuje se rast zapošljavanja i plaća'

Izmjenama Zakona o porezu na dobit snižava se opća stopa za sve koji imaju godišnji promet do 7,5 milijuna kuna s 12 posto na 10 posto.

Komentari 5

DU
Deleted user
14:12 02.12.2020.

rast zaposljavanja ce biti pod uvjetom da se hrvati sve vise i vise isele i iseljavaju....rast placa ce biti ali kakovi rast.. .rast placa ce biti da ce oni s najvecim placama dobiti najvise. a oni s manjim placama cee se zadovoljiti sa nekakovim sitnisem ...reforma poreznog sustava je jedno ....a ove igre sa poreznim stopama su cinovnicke igre za vrh vladajucih cinovnika ....itd

VL
BF
bf22
21:33 02.12.2020.

a kad će prave reforme? Državni aparat kao da smo Britanija, a institucije kronično loše, pravosuđe loša šala,porezna? Nije ni čudo da nas svi mogući investitori zaobilaze u širokom luku,osim po pitanju turizma gdje postajemo jeftina radna snaga u vlastitoj državi.

VL
RI
rimac444
14:51 02.12.2020.

Svaka čast ovoj vladi i ministru Mariću, koji u ovoj situaciji razmišljaju o večim plaćama. Bila bi tregedija da je sada na vlasti komunjarska bagra koji su nas kao najgora vlada na svijetu u idealnim vremenima zadužili za 100 milijardi. Da nam je sada tih 100 milijardi bili bismo među najuspješnijima u ovoj krizi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.