Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:
Povratak na članak

'Predsjednica je očito kritična. Ja se osobno ne slažem s njom'

Za 2018. predviđena su dodatna sredstva, u skladu s mogućnostima, kaže Marić.

Komentari 38

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
18:33 10.11.2017.

Od svake rijeci predsjednice fake mediji probaju napraviti Njezin "rat protiv ove vlade, zavadi pa vladaj ne prolazi! Predsjednica govori isto bar pet godina.

VL
Avatar tonci123
tonci123
18:34 10.11.2017.

Eh da je ovaki ministara dosad bilo u prijašnjim vladama... Hr. bi bila bogata..steta za komentare se sve javljaju zgubidani..koji nemaju pojma o ekonomiji...

VL
RI
rikavac
17:34 10.11.2017.

Otpustite uhljebe smanjite admistraciju koje ima more ukinite te neke novo pecene udruge koje su na drzavnoj sisi a nikakve koristi od njih pa ce te imat dovoljno novaca.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:45 10.11.2017.

Jandrokoviću, evo što kaže statistika: danas 1.557.493 radno aktivnih i 1.388.559 zaposlenih, prošle godine, 1.613.610 radno aktivnih i 1.401.783 zaposlenih. U godini dana vaša vlada je iselila 56 tisuća radno aktivnih građana i uništila 13 tisuća radnih mjesta. Ako netko misli da tako nešto ne zaslužuje kritiku, onda je taj IDIOT. Jandrokoviću, i dalje misliš da to ne zaslužuje kritiku?

VL
Avatar dobry
dobry
22:25 10.11.2017.

Njonjo se ne slaže sa predsjednicom! Njonjo se ne slaže sa Predsjednicom! Da, da, ne slaže se. Prvak u rektalnom alpinizmu, zapeo u Plenkovićevoj pozadini, kao vibrator u onom nesretniku od prije neki dan...i ne slaže se...

VL
DU
Deleted user
07:58 11.11.2017.

Nije on Njonjo, on je Njonja.

VL
VI
Vito
08:31 11.11.2017.

'Predsjednica je očito kritična. Ja se osobno ne slažem s njom' - kaže Jandroković, piše Dnevnik.hr. ::::: Ovaj se može složiti jedino s onima kojima viri iz guzice i koji mu griju guzicu držeći ruke na njegovim ramenima. __ U ime obitelji uva sliku uz tekst morate maknuti, jer je očito prikazuje tipičnu homoseksualnu ličnost koja šteti hrvatskoj katoličkoj mladeži __ Samo me zanima kako surađuje s predsjednikom stranke Hrast Ladislavom Ilčićem - misionarski, 69, ili pozadinski???

VL
DD
ddh
08:17 11.11.2017.

Gospon Jandrokovic Predsjednica nije nigdje niti nikoga napala kao sto to komunisticki mediji kolportiraju. Svi smo culi sto je Presjednica izjavila: A sve sto je izjavila stoji i to je u redu. Nije njezino, a to ona nije nikada niti radila, svrstavati se na stranu bilo koje stranke. Njezina stranka je Hrvatska i ako smatra, da treba upozoriti na neke stvari, onda je to jako u redu. Da se pojedine odluke donose presporo je tocno. To da je trenutno donosenje bilo kakvih odluka otezano, jer sadasnja oporba koja i nije oporba, nego rusilacki element koji zajedno sa svojim komunistickim medijima svaku odluku dovodi ili direktno ili preko svojih podorganizacija skupljenih u t.zv. "civilnim drustvima gradjana" stoji, ali Vlade mora energicnije ici protiv tih anomalija i prestati traziti nekakvo zajednistvo s oporbom. S oporbom nema zajednistva niti ce ga ikada biti. Sto se tice demografije tice i tu je Predsjednica u pravu. I po tom pitanju ima dosta prostora za poboljsanje, pa bi bilo dobro da se Predsjednica inetrpretira onako kako je i nesto rekla, a ne onako kako to komunisticki mediji izvrcu. I usput ugldajte se u Predsjednicu, jer i predsjednik Sabora mora biti predsjednik avih, a ne samo jedne stranke.

VL
KU
kupatilo
02:58 11.11.2017.

Netko je napisao da porodiljne i socijalke koriste romi uglavnom i toje točno a emisija provjereno je to potvrdila.Očevi u kockarnicama i prave sto vise djece a ista su na ulicama.Djecu pocet oduzimat i skolovat,dati ih obiteljima koja ce ihh ispravno odgoit a ne jadna djeca su na ulici i gladna a roditelji kockaju.To nije posteno ni prema djeci a ni prema drzavi koja izdvaja prevelike novce za djecu a ista se pate.

VL
DU
Deleted user
02:56 14.11.2017.

Njonjo njonjavi

VL
Avatar Papatest
Papatest
10:29 11.11.2017.

Povremeno izađe iz anusa kao veliki morski crv iz rupe i zablista inteligencijom,o njonjo,njonjo dobri naš njonjo

VL
DU
Deleted user
18:26 10.11.2017.

Vječno malaćenje prazne slame; što znači povećanje rodiljnih naknada, dječjih doplataka, porezne povlastice, ako ti nemaš posla, nemaš sigurnosti ako jedan izgubiš da ćeš brzo naći drugi, ako bračni partner nema posla? Ovako kako se hvali Marić, djecu će rađatii oni koji žive od dječjeg doplatka i socijalnih pomoći.

VL
IL
ilijan
08:21 11.11.2017.

Radite nešto i narod je kritičan ali nažalost nema alternativu, Oporba je još gora tako od dva zla bira se jedno zlo ali po procjeni birača manje zlo bar imate Hrvatski naziv stranke.

VL
NI
nibunika
21:54 10.11.2017.

Ministar Marić ne bi trebao stvarati od Državnog proračuna Agrokor. Zar ne bi trebao najprije podmiriti nagomilane dugove, posebno u zdravstvu. Zašto nije predvidio da će u zdravstvu u idućoj godini prepoloviti dugove od 8 mlrd na 4 mlrd, a, a u slijedećoj, 2019. godini , opet prepoloviti na 2 mlrd. Zašto nije propisao da se sve nastale obveze moraju podmiriti najkasnije u roku od 60 dana od dana nastanka? Ili bi veledrogerije i ostali vjerovnici trebali ići s ovrhom radi naplate svojih potraživanja? Naravno, u tom slučaju morao bi smanjiti sredstva za vojsku i ostali javni sektor, za branitelje, za udruge i vjerske zajednice i dr., a ne ih još povećavati.

VL
LA
LANA555
19:23 11.11.2017.

Jel ima koga da u to vjeruju da se ne slažu sa kolidom ? Mulja slažu se oni i te kako .

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:38 11.11.2017.

Eto kraljice ni ovaj jadnik koji nas na svjetskoj pozornici u najmanju ruku isto toliko osramotio nedoživljava te ozbiljno nije li to samo po sebi smiješno a nadasve žalosno

VL
SO
Somelier
18:53 10.11.2017.

Vidim da se u vladi a i kod predsjednice vodi politika, pričam ti priču. Možete vi za demografsku obnovu davati milijarde i povečavati plaće državnim službenicima ali to ne će pomoči da zadrži ljude u Hrvatskoj. Postoji samo jedno jedino i to jednostavno riješenje a to je da se minimalac za obićne radnike digne na 5000,00 kuna. Tko taj minimalac ne može plačati neka zatvori firmu i biti će veća korist za Hrvatsku. Zar je pošteno da gazda firme plaća 2400 kuna plaču a on sebi kupuje za 100 tisuća eura auto u kešu i gradi apartmane na moru. Razmislite malo. Samo navedeni minimalac Hrvatsku spašava i ne će više biti iseljavanja.

VL
Avatar niwrad
niwrad
18:43 10.11.2017.

Demografija uopće nije problem. Ako narod neće pravit djecu imat će manje mirovine i to je to. A to što će nas biti manje nije nikakva katastrofa. Prije par sto godina bilo nas je oko 400 tisuća. I zašto bi to bio problem? Problema nema, a najveća zabluda je da se moraju trošiti enormne količine novaca da nas ne bi bilo manje. Od tog novca najviše koristi imaju Romi koji ionako imaju enormno visoki natalitet. Treba ukinuti porodiljne naknade i dječje doplatke i nek djecu imaju oni koji si to mogu priuštiti, a ne da javnim novcima financiramo Rome koji nam onda prave probleme, pogotovo u Međimurju.

VL
Avatar kraljekrana
kraljekrana
11:31 11.11.2017.

Kada sitnozubi shvate da su joj druzenja s kriminalcima krajnji domet,bice podrska i manja....Prošla je euforija onog momenta kada su oba pala, sada slijedi suradnja na uspostavi povjerenja u regionu, to ce dodatno umanjiti podršku i popularnost kod njenih simpatizera....Morat ce Bujanec malo poradit na popravljanju euforije........free Kokain for all

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:07 11.11.2017.

Vlada će u 2018g povećati plaće radnicima pa će one iznositi 2670 netto kuna umjesto sadašnjih 2620 netto kuna za mjesec dabna rada. Da li će ta mjera zaustaviti iseljavanje tek će se vidjeti,kaže Jandroković

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.