Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Ministar Malenica: Moguće je da će javne službe raditi od kuće, ali to se ne odnosi na sve

Ispituje se epidemiološka situacija

Komentari 5

MT
mel_torme
20:40 22.10.2020.

Zaposleni u javnoj službi su velik bazen mogućih zaraženih jer putuju javnim prijevozom i nalaze se u zatvorenom 8 sati. Kada bi ostali kod kuće u što većem broju to bi sigurno utjecalo na epidemiološku situaciju. Ako cijeli svijet radii od kuće zašto se takvo rješenje i ovdje ne primjeni?

VL
PE
perolero23
20:01 22.10.2020.

Sto ce raditi, sjedati. Pustite ljude na godisnji!

VL
DU
Deleted user
17:23 22.10.2020.

Znači ništa se posebno neće promjeniti! Svi mi u svojim susjedstvima sigurno imamo zaposlenike javnih službi, pa znamo kako dobar dio njih "radi". Uvijek se zapitam je li to slučajnost da baš kad sam na GO, ili imam slobodne dane zbog prekovremenih........zar je slučajno da su i oni na GO,ili već tako nešto, pa su već u 9-10 kod kuće?!

VL
KU
kurta10
17:19 22.10.2020.

Hahaha. Što se mene tiče ne moraju niti raditi. Radili od kuće ili iz ureda na isto nam dođe - nula bodova. Uostalom, kada će krenuti reforma po tome pitanju, odnosno kada će oni dobijati plaću po učinku, a ne po kumstvu ? Malo sutra, jel' ?!?!

VL
KR
Kalkulirano riskantan
17:04 22.10.2020.

Gospodo, kasnite s odlukama barem dva tjedna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.