Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIBRIDNE PRIJETNJE

Ministar Krstičević na sastanku ministara obrane EU u Finskoj

Damir Krstičević
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
28.08.2019.
u 10:02

U okviru zajedničke sjednice s ministrima vanjskih poslova EU razgovarat će se o hibridnim prijetnjama, zaključuju u MORH-u.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević će u srijedu i četvrtak sudjelovati na neformalnom sastanku ministara obrane Europske unije u finskom Helsinkiju.

Ministarstvo obrane je priopćilo da će ministri razgovarati o ulozi umjetne inteligencije i novih tehnologija u obrani, o utjecaju klimatskih promjena na područje sigurnosti i obrane te o pitanjima u vezi pomorske sigurnosti. 

U okviru zajedničke sjednice s ministrima vanjskih poslova EU razgovarat će se o hibridnim prijetnjama, zaključuju u MORH-u.

VIDEO Pogledajte kako je izgledalo otkrivanje spomenika na Dinari

Komentara 2

DU
Deleted user
11:00 28.08.2019.

ministre obrane hrvatskoj je najveca prijetnja ili ugroza nestanak i iseljavanje stanovnistva zahvaljujuci mudroj politici vodstva hdzejaca...pustite vi tu pustu evropu...brinite se o hrvatskoj.....itd

KU
kusstjepan
10:54 28.08.2019.

Jos jedna seljacina lopovska i nesposobna ....!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije