Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGIBIJA RAZVODNIKA HV-a

'Njegov tragični i prerani odlazak sve nas je duboko potresao'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
26.09.2019.
u 20:46

- Primite iskrenu sućut u moje osobne ime te u ime djelatnika Ministarstva obrane i Hrvatske vojske. U ovim najtežim životnim trenucima ne postoje riječi koje mogu donijeti utjehu, ali znajte da smo uz vas i suosjećamo vašu bol i gubitak, stoji u izrazu sućutu kojeg je obitelji smrtno stradalog vojnika uputio ministar

Povodom nesretnog događaja u kojem je smrtno stradao pripadnik Pukovnije vojne policije razvodnik Darko Mujić, sućut obitelji Mujić uputili su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Mirko Šundov, navodi se u priopćenju Ministarstva obrane. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti

- Smrtno stradali pripadnik Hrvatske vojske, razvodnik Darko Mujić rođen je 1980. godine u Novoj Gradišci. Pripadnik je Hrvatske vojske od 2005. godine. Cijeli svoj radni vijek u Hrvatskoj vojsci proveo je kao pripadnik Vojne policije. Tijekom profesionalne i uzorne karijere vojnog policajca posvetio se prometnoj struci. Kontinuirano se educirao u ovom području i završio je više tečajeva i obuka u Hrvatskoj vojsci i MUP-u. Za uspješno izvršavanje zadaća ocjenjivan je visokim ocjenama, a za ostvarene rezultate u radu je i pohvaljen, stoji u priopćenju. 

"Poštovana ožalošćena obitelj Mujić, 

Primite iskrenu sućut u moje osobne ime te u ime djelatnika Ministarstva obrane i Hrvatske vojske. U ovim najtežim životnim trenucima ne postoje riječi koje mogu donijeti utjehu, ali znajte da smo uz vas i suosjećamo vašu bol i gubitak. Odlazak Darka ogroman je gubitak za Pukovniju vojne policije i Hrvatsku vojsku. Zahvalni smo što je odabrao Hrvatsku vojsku kao svoju drugu obitelj i ostavio neizbrisiv trag te svojim radom i zalaganjem dao doprinos Hrvatskoj vojsci. Počivao u miru", navodi se u sućuti koju je obitelji Mujić uputio potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević

„Poštovana i draga obitelji Mujić,

Bila je čast imati vojnika poput vašeg i našeg Darka. Njegov tragični i prerani odlazak sve nas je duboko potresao i još jednom, u kratkom vremenu, podsjetio koliko je rizičan vojnički život. Ta spoznaja neće umanjiti vašu bol, no znajte, niste sami,  naše misli i molitve su s vama i vašom obitelji.

U ime svih pripadnika Hrvatske vojske i svoje osobno izražavam duboku sućut i istinsku ljudsku blizinu", navodi se u sućuti koju je obitelji uputio načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov, stoji u priopćenju Ministarstva obrane

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
21:15 26.09.2019.

R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije