Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICA KORONAVIRUSA

Ministar Horvat: Spremni smo i za rezanje plaće u javnom sektoru

Darko Horvat
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
23.03.2020.
u 22:03

Vlada Republike Hrvatske donijela je set mjera koje bi trebale olakšati poduzetnicima gospodarske probleme nastale zbog pandemije koronavirusa

Ministar gospodarstva Darko Horvat otkrio je detalje novih mjera za gospodarstva zbog posljedica nastalih zbog pandemije koronavirusa. 

Kako je kazao za Dnevnik.hr, spremni su i za rezanje plaća u javnom sektoru te je naveo kako rade i na drugom setu mjera, no nije poznato o čemu je riječ niti kad bi stupile na snagu. 

Ministar je kazao kako se Hrvatska se ne suočava s nestašicom hrane. 

- Nećemo dozvoliti da se brašno i neki drugi ključni proizvodi nestanu - rekao je Horvat. 
 

Komentara 19

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:43 23.03.2020.

Kojem javnom sektoru? Državnoj upravi, lokalnoj samoupravi, sucima, zaposlenima po državnim uredima i agencijama ili medicinarima, vatrogascima, policiji, vojsci?

AB
abokatstir
22:45 23.03.2020.

Za primjer bi trebalo staviti na minimalne plaće parazite kao što je slučajni i sva njegova svita, ukinuti financiranje svih udruga, agencija, ukinuti razne namete kao što je HRT...

Avatar Motorhead
Motorhead
00:50 24.03.2020.

Kaj ćeš rezati zdravstvu, vojsci i policiji? Uzmi Pupovcu, pederima, raznim antidržavnim udrugama, saborskim zastupnicima i evo love

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije