Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRELOGU

Ministar Horvat: Razgovarati na takav način preko medija nije politički mudro

Darko Horvat
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
01.06.2019.
u 12:59

Također je rekao da političari koji provociraju i izazivaju reakcije rade to iz neiskustva

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u Prelogu organiziralo je događanje „Sve na jednom mjestu“ kao nastavak ciklusa informiranja građana, poduzetnika i javne uprave o njihovim pravima na unutarnjem tržištu, a na kojem stručnjaci Ministarstva i ostalih nadležnih institucija na šest promotivnih pultova informiraju građane.

Ministar Darko Horvat komentirao je aktualnosti osvrnuvši se na protekle izbore za Europski parlament.

Ponovio je izjave političkih suradnika o izborima o tome da će 'HDZ analizirati pogreške iza zatvorenih vrata'.

Horvat je rekao da "razgovarati na ovakav način preko medija nije politički mudro".

Dotaknuo se i izjava HDZ-ovaca koji djeluju dezintegrirajuće na cjelokupno djelovanje stranke.

- Političari koji provociraju i izazivaju reakcije, mislim da je to više neiskustvo nego iskustvo - 

Najavio je skorašnju analizu rezultata izbora.

- Na sjednicama Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća vrlo skoro ćemo napraviti analizu i iza zatvorenih vrata reći jedni drugima što smo pogriješili i ako smo pogriješili - najavio je ministar gospodarstva Darko Horvat te dodao da će nakon tog sastanka glasnogovornik stranke pred kamerom reći što se događalo na sjednicama.

Humanitarna akcija

Ministar Darko Horvat je u Prelogu podržao humanitarnu akciju Međimurske zaklade solidarnosti Katruža. Novac od prodaje božura (katruža) ide za kupnju lijekova.

Foto: Ivica Beti

Ključne riječi

Komentara 4

VE
verasmara
14:30 01.06.2019.

Bože, koliko je ovaj čovjek iritantan, bezveznjak, petsto riječi, a ni jedna pametna!!

ST
stefj
15:46 01.06.2019.

Ovaj puno priča, razbacuje se brojkama, a od priča jako malo toga se i ostvari. Već godinama priča o ukidanju parafiskalnih nameta i pojednostavnjenju poslovanja, a od svega toga ništa. Samo su kazne narasle, rastu i neke naknade, a o energentima da ne pričamo... I dalje smo država gdje se kažnjava rad, samo se gleda kako i gdje uhvatiti kakvo stečeno pravo, tj. uhljebiti se. Ako ne uspiju, sposobni i stručni odlaze van... Imamo najveći gubitak stanovništva u Europi, a o tome se ne piše jer se mora umanjiti katastrofa HDZ-a na izborima...

MA
marijaqwer
15:59 01.06.2019.

Došlo je do točke kada kao prelije čašu. Nezadovoljstvo Plenkovićem i njegovom ekipom je naraslo do točke kada se bune oni koji su ga postavili . Plenković ne poštuje volju naroda, ali je pogriješio jer je prestao poštovati i volju onih koji ga drže na vlasti . Lako bi mogao postati " bivši ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije