Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE POTRESA
Povratak na članak

Ministar Horvat: Kreće rušenje oštećenih zgrada koje su najopasnije

Horvat je rekao da se na stol stavljaju svi relevantni inputi koji će biti potrebni projektantima da bi definirali čvrsti i protupotresno otporni temelj, na koji će se potom slagati nova kuća, klasično zidana ili montažna, određenih konstruktivnih rješenja.

Komentari 7

DU
Deleted user
20:43 25.01.2021.

Ukoliko hrvatska ne povuče ubrzo sredstva iz EU fondova za obnovu Zagreba ostat će bez tih novaca vrijeme prolazi a naša administracija je toliko nesposobna da još ništa nije napravila

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:30 26.01.2021.

Trebaju sto prije oni rijetki sposobni, posteni i cestiti pravi hrvati pobjeci za Irsku i Njemacku da se spase od mizerije.

VL
DU
Deleted user
09:47 26.01.2021.

Žiniću je potres sve uzeo, možda junior Žinić bude imao sreće i kuća će mu biti obnovljena, ovo je prva prava prilika da mladi Žinić dokaže svoje parazitske sposobnosti!

VL
TO
ToTu
21:36 25.01.2021.

Sad će srušiti, a kad će napraviti novo to je pitanje?

VL
DU
Deleted user
19:50 25.01.2021.

A što će biti sa onima koji su imali 200m2 za tri osobe?

VL
SU
SULUD
06:05 26.01.2021.

Zagrebačkom Markuševcu i Čučerju već godinu dana čekaju rušenje stradalih kuća.

VL
DU
Deleted user
09:49 26.01.2021.

Realno stanje sirotinje na Baniji odgovara HDZ-u jer im je to baza, obećaš im struju i oni će glasati za tebe, a zamislite da je to neki razvijeni dio gdje obećanje struje ne prolazi nego moraš privući investitore za neku gospodarsku zonu, e tu je sad problem, struja se da riješiti na lokalnoj sjednici HDZ-a u kleti, ali kako srediti investitore da dođu samo prije izbora, e to je problem, zato HDZ želi da budete jednostavni, da i njima bude lakše!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.