Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se strateški partner
Povratak na članak

Horvat: Vlada ne razmišlja o likvidaciji Uljanika, Peruško radi dobro

Traži se i strateški partner koji i pulski, ali i riječki škver, želi razvijati s glavnim biznisom izgradnje brodova, rekao je Horvat

Komentari 4

MA
marijaqwer
10:29 09.09.2019.

Sa kamatom od 7.5 % i dugom od 8.5 milijardi eura budućnost fortenove je potpuno izvjesna - stečaj uz likvidaciju.

VL
MA
MarkoMaras
14:00 09.09.2019.

Evo, opet ona stara mantra: "treba staviti prave ljude na prava mjesta". Ministre, to nikad u povijesti nije upalilo. Kad ćete naučiti? Jedino što može upaliti je da se država povuče iz gubitaša i da prestanete bacati novac građana.

VL
MA
martinovic
10:29 09.09.2019.

po vasim izjavama vi sve radite odlicno ...i to je odlicno...ali rezultati vaseg odlicnog rada nemaju potvrdu u rezultatima ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.